Vier kerst thuis met familie Van der Valk
Heb jij al plannen gemaakt voor de feestdagen dit jaar? Van der Valk begrijpt goed dat het in deze onzekere tijden lastig is om iets te plannen. Daarom vindt Van der Valk het leuk om tijdens de feestdagen de gerechten thuis bij jou op tafel te zetten. Met de brunchbox, gourmetbox en dinerbox geniet je van de kwaliteit van Van der Valk, maar dan bij jou thuis.
De boxen zijn zeer uitgebreid, je zet zelf binnen een korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel! Wil je zeker zijn van gezellige, zorgeloze en veilige kerstdagen? Bestel dan één van de afhaalboxen en vier de kerstdagen thuis met de familie Van der Valk. Je kunt deze heel eenvoudig bestellen op www.vandervalkavifauna.nl.
Je kunt een keuze maken uit de volgende boxen:
BRUNCHBOX € 29,50 p.p.
Brood: Mini broodjes, croissantjes, ontbijtkoek en beschuit.
Zoet beleg: Aardbeienjam, honing en hagelslag puur.
Hartig beleg: Eiersalade, bacon, gerookte zalm, brie, jong belegen kaas, boeren achterham en Parmaham.
Warme gerechten: Kippenragout met pasteibakje, roerei, quiche, kerstsoep, drumsticks en gehaktballetjes in satésaus.
Overig: Boterkuipjes, sinaasappelsap, yoghurt crème met aardbeien, vanille muffin, bonbons, fruitsalade en een feestelijk kerstdessert.
Optioneel bij te bestellen: Mini Prosecco van 0,20l voor € 4,50
GOURMETBOX* € 17,50 p.p.
Vlees: Gemarineerde biefstukreepjes, kipfilet, varkenshaasreepjes, shoarma en mini hamburgers.
Groente: Gemengde paddenstoeltjes, groentemix, cherry tomaten en stoofperen.
Salades: Aardappelsalade, rauwkostsalade
Saus: Knoflooksaus, cocktailsaus, kerriesaus en satésaus.
Overig: Stokbrood, roomboter, kruidenboter, poffertjes, poedersuiker en stroop.
*Let op, deze box wordt geleverd zonder gourmetstel.
DINERBOX** € 37,50 p.p.
Voorgerecht: Een proeverij van gerookte zalm, zalm petitfour, garnalen met cocktailsaus, Parmaham, truffelsalami, sushirol en wild petit-four met balsamico stroop. Geserveerd met stokbrood en roomboter.
Hoofdgerecht 1: Tournedos met rode wijnsaus, Keniaboontjes, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.
OF
Hoofdgerecht 2: Noorse zalmfilet met chablis-saus, Keniaboontjes, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.
OF
Hoofdgerecht 3: Hertenbiefstukjes van de Veluwe met wildsaus, groene asperges, beukenzwammen, kastanjes, spruitjes, stoofperen en aardappelgratin.
Dessert: Grand dessert met frambozenbavarois, Chia-gebakje met banaan, passievrucht crème, operacake en gemarineerde kumquat.
**Je maakt vooraf een keuze uit de hoofdgerechten.
De boxen dien je zelf op te halen op nader te bepalen tijdstip.