Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal: feestdagenstop

ARC gaat de feestdagenstop in als de nummer zes van de Hoofdklasse A. Dat is een meer dan uitstekende prestatie.

22 punten uit 14 wedstrijden is duidelijk meer dan verwacht mocht worden. De competitie wordt op 18 januari hervat met een thuiswedstrijd tegen Achilles’29. Deze club kon afgelopen zaterdag 14 december voor de 2e keer niet spelen omdat geen veld beschikbaar was. Achilles’29 verloor een rechtszaak tegen de verhuurder van de accommodatie en mag daar niet meer op spelen. Als dit zich voor een 3e keer voordoet zal de KNVB de club hoogstwaarschijnlijk uit de competitie halen. Voor de stand zal dat amper gevolgen hebben, want alleen tegen Spijkenisse werd een punt gepakt.

Alphense Boys gaat de feestdagen in met een 5e plaats. Na een moeizame start biedt die positie weer hoop. De teller staat na 14 wedstrijden inmiddels op 24. In de stand van de tweede periode telt de club volop mee. De eerste competitiewedstrijd is op 19 januari thuis tegen het onderaan staande VOC. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.