Josh Walet
Blog Opinie

Voetbal: feestdagenstop

ARC gaat de feestdagenstop in als de nummer zes van de Hoofdklasse A. Dat is een meer dan uitstekende prestatie.

22 punten uit 14 wedstrijden is duidelijk meer dan verwacht mocht worden. De competitie wordt op 18 januari hervat met een thuiswedstrijd tegen Achilles’29. Deze club kon afgelopen zaterdag 14 december voor de 2e keer niet spelen omdat geen veld beschikbaar was. Achilles’29 verloor een rechtszaak tegen de verhuurder van de accommodatie en mag daar niet meer op spelen. Als dit zich voor een 3e keer voordoet zal de KNVB de club hoogstwaarschijnlijk uit de competitie halen. Voor de stand zal dat amper gevolgen hebben, want alleen tegen Spijkenisse werd een punt gepakt.

Alphense Boys gaat de feestdagen in met een 5e plaats. Na een moeizame start biedt die positie weer hoop. De teller staat na 14 wedstrijden inmiddels op 24. In de stand van de tweede periode telt de club volop mee. De eerste competitiewedstrijd is op 19 januari thuis tegen het onderaan staande VOC. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!

Wonen en bouwen gisteren 16:07

Sleutels van vernieuwde Groene Hart Lyceum overhandigd

Het vernieuwde Groene Hart Lyceum in Alphen is op vrijdag 25 september opgeleverd. Raymond Ophuis, hoofd huisvesting van SCOPE scholengroep, ontving de sleutels van het nieuwe gebouw uit handen van Martijn Du Prie, hoofdaannemer van Du Prie bouw en ontwikkeling.