Alphia

Voetbalclub Alphia viert 101-jarig bestaan

Alphia bestaat maandag 1 juni alweer 101 jaar. Recentelijk is de voetbalclub uit Alphen gestart met het maken van podcasts, met sportfanaat en presentator Neal Petersen als host. Op de dag van het jubileum komt de tweede podcast uit, maar op Alphens.nl kun je de podcast nu al beluisteren!

Dit kalenderjaar is Alphia begonnen met een roerige bestuurswissel. Voorzitter Martijn van Dalen en zijn acht bestuursleden laten inmiddels prachtige initiatieven zien zoals deze hart onder de riem video. Als verjaardagscadeautje werden door de bestuursleden 101 oranje koeken uitgedeeld onder alle leden van de voetbalvereniging.

Nu komt Alphia op maandag 1 juni, de dag van het jubileum, ook met een leuke podcast die is opgenomen in de studio van FC Afkicken. Sportfanaat en presentator Neal Petersen neemt de rol van host op zich. In deze tweede aflevering van 'De Alphia Podcast' bespreken voorzitter Martijn van Dalen en secretaris Edwin Hengstmengel de 101e verjaardag van de club en hoe de toekomst eruit ziet.

De podcast is hier op Alphens.nl vandaag al te beluisteren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:07

Beschonken Oost-Europeaan veroorzaakt overlast

Op vrijdag 10 juli veroorzaakte een beschonken man van Oost-Europese afkomst flink wat overlast in Alphen. Bij de politie kwamen dan ook meerdere meldingen binnen. Toen de man ook nog betrapt werd bij het stelen van een fles wijn, werd hij aangehouden.

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.