Kabalt Kerstbomen
Advertorial Feestdagen

Voor de beste kerstboom ga je naar Kabalt Kerstbomen!

Kerst begint met een mooie kerstboom kopen bij Kabalt Kerstbomen! Ook dit jaar heb je weer ruime keuze uit diverse soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een mooie Nordmann kerstboom, al verkrijgbaar vanaf € 15! Dagelijks staat Duncan Kabalt vanaf 10:00 uur 's ochtends voor je klaar.

Bij Kabalt Kerstbomen vind je A-kwaliteit bomen tegen een scherpe prijs. Je kunt zelf een kerstboom uitzoeken die aan jouw wensen voldoet. De stam wordt daarnaast ook op maat gemaakt. In overleg kan de boom gratis thuisgebracht worden bij mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn.

Vuurwerk

Direct het mooiste vuurwerk voor Oud & Nieuw bestellen? Dat kan in Kabalt’s Vuurwerkhal. De vertrouwde vuurwerkspecialist ontvangt je graag. Online is vuurwerk 24/7 te bestellen via kabaltvuurwerk.nl.

Je vindt Kabalt aan de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn, nummer 5a.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.