Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Vrijdagavond Wet ’n Wild Indoor festival met Toman, Benny Rodrigues, Menesix en Nove

Vrijdagavond komt Alphen aan den Rijn tot leven met het spektakel van het Wet 'n Wild Indoor Festival, gehouden in een flamboyante, verwarmde sterrentent. Dit belooft een onvergetelijke nacht te worden, gevuld met de beste beats en energieke vibes. Een line-up van toonaangevende artiesten, waaronder Toman, Benny Rodrigues, Menesix en Nove, staat klaar om het publiek te betoveren en de dansvloer te laten schitteren. 

De festivalgangers kunnen zich verheugen op een avond vol muzikale ontdekkingen en dansplezier, temidden van een warme en uitnodigende atmosfeer. De verwarmde tent zorgt ervoor dat zelfs de koudste novembernacht niet in de weg staat van een onvergetelijke ervaring. De organisatoren hebben er alles aan gedaan om een unieke setting te creëren die de bezoekers in een wereld van muzikale extase zal dompelen. 

Voor degenen die de kans niet willen missen om deel uit te maken van deze betoverende avond, zijn de laatste late bird tickets nog beschikbaar. Haast je en grijp je kans om deel te nemen aan dit unieke festival dat muziek, sfeer en een ongeëvenaarde energie samenbrengt. 

Mis het niet en verzeker jezelf van een plek op de dansvloer door je late bird tickets te bemachtigen via de officiële website van Wet 'n Wild Festival. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een nacht vol opwinding, muzikale hoogtepunten en onvergetelijke momenten. Wet 'n Wild Indoor Festival belooft een ervaring te worden die de grenzen van het traditionele festival overschrijdt en een blijvende indruk zal achterlaten in het hart van elke muziekliefhebber.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.