Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Inloop- en informatieavond Rode Dorp
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Speeltuinvereniging Kindervreugd, H. de Grootstraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 22 mei 2019 | 19.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de inloop- en informatieavond over de reconstructies in het Rode Dorp, Alphen aan den Rijn. Tijdens de reconstructies gaat Woonforte een aantal woonblokken vervangen, deze herinrichting wordt in meerder fasen uitgevoerd. Samen met inwoners wil de gemeente de openbare ruimte van de wijk opnieuw inrichten. Het ontwerpproces wordt tijdens de inloop- en informatieavond met hen besproken.

G40 netwerkdag
Wie: Han de Jager
Waar: Assen
Wanneer: 23 mei 2019

Wethouder De Jager is aanwezig op de G40 netwerkdag. Met staatssecretaris Blokhuis wordt gesproken over de inhoudelijke randvoorwaarden om mensen met een psychische kwetsbaarheid zoveel mogelijk in de wijken te ondersteunen. Wat is nodig om met partners (regiogemeenten, corporaties, politie, zorg- en welzijnsinstellingen) kwetsbare inwoners die voorheen verbleven in intramurale verblijfsvoorzieningen, zich weer thuis te laten voelen in (intensief) begeleide woonvormen in de wijk.

In gebruik name Zonnebloemauto
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Vegro, Euromarkt 1, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 mei 2019 | 13.00 uur

Burgemeester Spies onthult de Zonnebloemauto, een aangepaste auto die exclusief te huur is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel.

Opening pand Bunnik Groep
Wie: Gerard van As
Waar: Anthonie van Leeuwenhoekweg 6, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 mei 2019 | 16.00 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de feestelijke opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Bunnik Groep in Alphen. Bunnik Groep is specialist in bodemwerkzaamheden en biedt een breed scala aan oplossingen op bodemgebied. Het kantoor in Alphen is voor circa 150 medewerkers van Bunnik Groep de thuisbasis. De meeste daarvan werken op projectlocaties, vooral in de Randstad. Circa veertig mensen hebben op dit moment hun intrek genomen in de kantoren en werkplaatsen van de voormalige Stichting Vakopleiding Wegvervoer.

Nieuwe ontwikkelingen Park Zegersloot
Wie: Gert-Jan Schotanus en Kees van Velzen
Waar: Restaurant Bij Hen, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 24 mei 2019 | 11.00 uur

Wethouder Schotanus opent het opgeknapte Park Zegersloot, in aanwezigheid van wethouder Van Velzen. Tijdens de opening wordt door middel van een boottocht een doorkijkje gegeven aan genodigden over wat de komende tijd in het gebied nog aan ontwikkelingen staat te gebeuren. De afgelopen jaren is hard gewerkt aan wat de mensen in Park Zegersloot van belang vinden. Zo is de dagcamping opgeknapt, het evenemententerrein aangepast, een onderwaterwereld gerealiseerd, zijn bruggen aangepast, wordt het rondje plas verbeterd en wordt het strandje opgeknapt.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer 8 mei 2021 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.