Passie voor Slapen
Advertorial Winkels

Warme Winter weken bij Passie voor Slapen met héél veel voordeel

Passie voor Slapen is de winkel voor een goede nachtrust. Op Tweede Kerstdag zijn ze geopend om jou te helpen met het vinden van hét perfecte matras, dekbed of hoofdkussen. Daarnaast is de Warme Winter weken in volle gang, je kunt nu van 15 tot 30 procent voordeel profiteren op bijna alles!    

Ben je op zoek naar een nieuw comfortabel bed met een luxe matras? Pak dan nu je kans en profiteer van 15 tot 30 procent korting op bijna alles! Op de Tweede Kerstdag is de winkel van Passie voor Slapen, de slaapspeciaalzaak van Alphen aan den Rijn, geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Kom dan langs voor jouw nieuwe slaapparadijs! 

Openingstijden 

Op maandagen is Passie voor Slapen gesloten. Van dinsdag tot vrijdag zijn ze geopend van 10:00 tot 18:00 uur. In de weekenden staat het team van Passie voor Slapen ook weer voor jou klaar. Op zaterdag zijn ze geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Kom je liever op afspraak langs? Maak dan hier je afspraak. 

Passie voor Slapen is gevestigd aan de Eikenlaan 229 in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op hun website of bel 0172 47 00 32. 


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.