Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Weg met de cellulitis en vetrandjes, ga mooi de zomer in met een gladde en gezonde huid

Wist je dat je bij Complete Skincare ook terecht kan voor lichaamsbehandelingen? Zo bieden zij naast Cryolipolyse- en cellulitisbehandelingen, sinds kort ook Body Bandage aan. Hiermee wordt jouw huid ontgift en wordt de huidstructuur egaler gemaakt. 

Alle lichaamsbehandelingen zijn te boeken in kuurverband en voor optimaal resultaat te combineren. Vraag naar de mogelijkheden tijdens een gratis intakeconsult.

Body Bandage

Body Bandage is een nieuwe behandeling bij Complete Skincare. ‘’Hierbij scrubben we de huid eerst stevig, daarna brengen we de Body Bandage aan’’, legt Madelinde, eigenaresse van Complete Skincare, uit. De Body Bandage wordt aangebracht van net boven de knie tot net boven de navel. ‘’De werkstoffen die in de Body Bandage zitten, werken geheel ontslakend en ontgiften de huid. Hierdoor zal jouw cellulitis zichtbaar verminderen.’’

Tijdens de behandeling wordt er folie om de te behandelen huid gewikkeld. Vervolgens krijg je een dekentje en kan je heerlijk ontspannen op een van de luxe wellnessbanken. Er kan voor gekozen worden om in de tussentijd een fijne gezichtsbehandeling te nemen of de wimpers te laten liften en verven.

Na de behandeling worden de folie en de Body Bandage verwijderd en worden jouw benen licht gemasseerd. ‘’Deze behandeling geven we in een kuurverband van zes behandelingen en is uit te breiden met de Cavea Pro. Hierbij masseren we door middel van geluidsgolven de huid. Zo breekt het vet in de cel af, maar blijft de cel intact en wordt deze niet vernietigd zoals bij Cryolipolyse.’’

Tekst loopt door onder de afbeelding

complete skincare artikel 2.jpg

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ en ‘storende’ vetrandjes kwijt te raken. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wil van vet op bijvoorbeeld de buik, billen en benen, dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen.

De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd via ons lymfestelsel. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen.

Waarom kies je voor de Clatuu?

“De koppen van de Clatuu zijn 360 graden gekoeld en voorzien van een rubberen buitenlaag waardoor de Clatuu geen schade aan de huid aan kan brengen. De pads die op het lichaam worden geplaatst zuigen de huid vacuüm.”

Madelinde vervolgt: “Hierdoor wordt tijdelijk de bloedcirculatie in het te behandelen gebied even afgesloten. Dit is van belang om geen kou te verliezen aan de oppervlakte van de huid, maar de kou echt naar beneden de vetlaag in gaat en zo lokaal werkt. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet bevriezen dan tot -9˚C.”

Cryolipolyse pakt de vetcellen selectief aan zonder het omringend weefsel te beschadigen. “Daarnaast zorgt Cryolipolyse voor necrose (afsterven) van de vetcellen. Het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.”

Tekst loopt door onder de afbeelding

complete skincare artikel.jpg

De behandeling

Na het plaatsen van de koppen blijf je tussen de 40 à 60 minuten liggen. ‘’Wij zorgen er natuurlijk voor dat je zo comfortabel mogelijk ligt.’’ Na het verwijden van de koppen zal je een lichte tinteling ervaren omdat de bloedcirculatie weer op gang komt in het behandelde gebied. Na een korte massage is dat gevoel weg en kan je al jouw dagelijkse activiteiten weer oppakken. ‘’Wij adviseren ongeveer drie behandelingen op dezelfde zone te doen. Dit is met tussenliggende tijd van acht à tien weken.’’

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?

Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van jouw lichaam worden ingezet. Zo kom je eindelijk af van je hardnekkige love handles of buikje en kan je jouw taille en bovenbenen laten slinken.

‘’Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij jou over jouw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor je op.’’ Bovendien biedt Complete Skincare de meest voordelige prijzen aan. Voor drie zones betaal je nu maar € 549 in plaats van € 897.

Je vindt de salon aan de Ouvertureweg 129 (nabij winkelcentrum De Herenhof). Voor vragen, het maken van een afspraak of gratis intake consult, neem gerust contact op met Complete Skincare via 06 11 411 969 of info@completeskincare.nl. ‘’Wij staan voor je klaar om het advies te geven dat bij jou past.’’


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.