Werknemers distributiecentrum en servicekantoor Zeeman worden getest op corona

De medewerkers van het distributiecentrum en servicekantoor van Zeeman in Alphen hebben dinsdag de gelegenheid gekregen om een coronatest af te laten nemen.

Vanaf maart 2020 heeft Zeeman al maatregelen actief gesteld om verspreiding van het virus te voorkomen. ‘’Zo wordt er zoveel als mogelijk thuis gewerkt en is het dragen van een mondkapje verplicht. Verder wordt 1,5 meter afstand geborgd en zijn er looproutes ingevoerd’’, laat een woordvoeder van Zeeman weten.

De regiomanagers en collega’s van het servicekantoor werken sinds 16 maart vanuit huis. Toch krijgen zij en de werknemers uit het distributiecentrum de kans om zich vandaag te laten testen. Volgens de woordvoerder is dit geheel op vrijwillige basis. ‘’We bieden de coronatesten aan om de kans dat medewerkers elkaar mogelijk besmetten nog verder te minimaliseren.’’

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 16:19

Muurschildering bij nieuwe doorgang parkeergarage Aarhof is af

De kunstenaars van Atelier Verfstreken, wat onderdeel uitmaakt van Ipse de Bruggen, hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het winkelcentrum De Aarhof op te fleuren. En met resultaat, want de toegang van de nieuwe parkeergarage is voorzien van een kleurrijke muurschildering.

Overige gisteren 15:08

Zaterdagmarkt op Tweede Kerstdag wordt verplaatst naar 24 december

Alphenaren opgelet! Doordat Tweede Kerstdag op een zaterdag valt, is besloten om de zaterdagmarkt van 26 december te verplaatsen naar donderdag 24 december. Zo heb je voor de kerstdagen ook nog extra gelegenheid om jouw benodigdheden op de markt te halen.

Coronavirus in Alphen gisteren 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.