Josh Walet

Werkzaamheden aan Willem de Zwijgerlaan begonnen, Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar

Dit weekend begonnen de werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden duren tot en met 21 augustus. Ruim anderhalve maand zal daarom de Julianabrug niet bereikbaar zijn.

De komende maanden zal aan het kruispunt van de Willem de Zwijgerlaan, Lijsterlaan en Van Eijkstraat worden gewerkt. “Een complexe klus omdat daar ook veel kabels en leidingen elkaar in de grond kruisen en de riolering op een bijzondere diepte ligt”, aldus de Gemeente. De weg is vanaf de zomervakantie daarom tijdelijk gesloten. Er wordt gewerkt in verschillende fases tot en met 16 november.

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

willem de zwijger werkzaamheden 2.jpeg

willem de zwijger werkzaamheden 3.jpeg

willem de zwijger werkzaamheden 4.jpeg

Van 8 juli tot en met 21 augustus zal de Willem de Zwijgerlaan tussen de Oranje Nassausingel en de Ambonstraat afgesloten worden. Dit betekent dat er in die periode ook geen gebruik gemaakt kan worden van de Julianabrug. Voetgangers kunnen nog wel gebruik maken van de trap bij de Hooftstraat.

Lees ook: Julianabrug anderhalve maand dicht vanwege werkzaamheden Willem de Zwijgerlaan


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 12:39

Waterschapsbelasting in de regio gaat omhoog

De waterschapsbelasting in de regio gaat in 2024 omhoog, ook in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit blijkt uit de nieuwe tarieven die hoogheemraadschappen bekend hebben gemaakt.