Wet ’n Wild Beachfestival compleet uitverkocht

Het Wet ’n Wild Beachfestival is volledig uitverkocht. Morgen vanaf 15.00 uur barst het festival los aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.  

De organisatie kreeg vorige week te horen dat zijn 500 extra kaarten mochten verkopen voor het festival. Deze extra kaarten waren binnen een paar dagen helemaal uitverkocht. Bezoekers uit de hele regio en daarbuiten komen morgen naar Alphen aan den Rijn om het festival te bezoeken.

Met 6.500 bezoekers en ruim 20 artiesten die komen optreden is het festival groter dan ooit. Er is een house en urban stage, waar onder andere Broederliefde, Bizzey, Housequake en Benny Rodrigues optreden. De organisatie heeft de verbeterpunten van vorig jaar meegenomen naar deze vijfde editie. Er zijn meer containers geplaatst tussen de twee stages zodat het geluid niet door elkaar loopt. De urban stage is dit jaar aan de waterzijde, de house stage heeft een grote alu hal zonder wanden. Ook zijn er meer muntloketten, toiletten en verkooppunten voor eten en drinken.

Het festival begint om 15.00 en gaat door tot 00.00 uur. De laatste weersvoorspellingen geven aan dat het droog moet blijven. Er zijn lockers aanwezig om je spullen in op te bergen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.