Evenementen

Wet ’n Wild Beachfestival compleet uitverkocht

Het Wet ’n Wild Beachfestival is volledig uitverkocht. Morgen vanaf 15.00 uur barst het festival los aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.  

De organisatie kreeg vorige week te horen dat zijn 500 extra kaarten mochten verkopen voor het festival. Deze extra kaarten waren binnen een paar dagen helemaal uitverkocht. Bezoekers uit de hele regio en daarbuiten komen morgen naar Alphen aan den Rijn om het festival te bezoeken.

Met 6.500 bezoekers en ruim 20 artiesten die komen optreden is het festival groter dan ooit. Er is een house en urban stage, waar onder andere Broederliefde, Bizzey, Housequake en Benny Rodrigues optreden. De organisatie heeft de verbeterpunten van vorig jaar meegenomen naar deze vijfde editie. Er zijn meer containers geplaatst tussen de twee stages zodat het geluid niet door elkaar loopt. De urban stage is dit jaar aan de waterzijde, de house stage heeft een grote alu hal zonder wanden. Ook zijn er meer muntloketten, toiletten en verkooppunten voor eten en drinken.

Het festival begint om 15.00 en gaat door tot 00.00 uur. De laatste weersvoorspellingen geven aan dat het droog moet blijven. Er zijn lockers aanwezig om je spullen in op te bergen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.