Gemeente Alphen aan den Rijn

Wethouder Noordermeer bezoekt Stichting Kringloop Alphen

Op 29 maart heeft wethouder Anouk Noordermeer Stichting Kringloop Alphen bezocht. Daar sprak ze over de impact van deze maatschappelijke organisatie.

Tijdens haar bezoek sprak de Alphense wethouder met het bestuur en de directie. “Met hen heb ik onder andere gesproken over de impact van deze maatschappelijk verantwoorde organisatie waar enthousiaste mensen werken, re-integreren of vrijwilligerswerk doen”, vertelt de wethouder. Ook heeft ze het dagelijkse proces van binnenkomst tot verkoopklaar maken van producten kunnen zien.

“Zo komen er dagelijks ongeveer 15 pallets aan spullen binnen. Mooi dat veel van die spullen een tweede kans krijgen. Juist hergebruik maakt dat we op een duurzame, verantwoorde en circulaire manier omgaan met de spullen om ons heen”, aldus wethouder Noordermeer. Stichting Kringloop liet aan haar weten veel ambities te hebben voor de toekomst.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.