Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

De tijd vliegt, want dit is alweer de vierde week dat je kunt genieten van een diner met smaakvolle livemuziek. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag tot en met donderdag in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

Ook deze week zijn de restaurants weer goed gevuld met artiesten. Zo kun je op zondag van Emiel, Michiel en Roos genieten. Maar ook Marit, Johan, Nikki, Machiel, Quinty, Kwint, Lisa, Sophia en Tobian, Thomas en Kelsey, Nikki, Lara en Qiqi zullen hun instrumenten uit de kast halen om jou van je stoel te blazen. De artiesten maken deze belevenis helemaal compleet.

De artiesten

Ben jij benieuwd welke muziek je deze week kan verwachten? Hieronder stellen we enkele artiesten aan je voor. We zullen niet alles verklappen, want je kan het veel beter zelf ervaren tijdens een fantastische avond!

Thomas en Kelsey zijn een fantastisch duo als het gaat om muziek maken. Ze spelen de leukste old classics voor jou. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit jazz en singer-songwriter plaatjes. Terwijl Kelsey haar prachtige stem laat horen, ondersteunt Thomas haar met zijn gitaar. Als dat niet als muziek in de oren klinkt, weten wij het ook niet meer.

Roos is een kameleon als het om muziek gaat. Zij zingt veel verschillende soorten muziek, van pop tot aan rock. Daarbij is gitaar spelen helemaal haar ding. Ze schrijft eigen nummers die ze begeleidt op de gitaar. In de toekomst wil ze dan ook zangeres worden. Heb jij zin in een avond vol verassende muziek?

Lara, Nikki en Qiqi zijn al langere tijd vriendinnen van elkaar. Zingen is voor deze dames de grootste uitlaatklep. Ze doen het graag en daar halen ze veel plezier uit. Ze hopen dat ze de passie en het gevoel van muziek met jou kunnen delen. Het prachtige gezang van deze dames maakt de avond helemaal compleet.

Johan vertaalt de beste rock- en popsongs van vroeger tot nu. Zo zit er voor iedereen iets tussen. Dat klinkt als een gezellig avondje uit voor het hele gezin!

Zondag 20 november

  • Maggie Blue: Emiel
  • Brasserie De Alphense Burgemeester: Michiel
  • Bon Bini: Roos

Maandag 21 november

  • De Beren: Marit
  • Brasserie De Alphense Burgemeester: Johan

Dinsdag 22 november

  • Grand Café Eight: Nikki
  • ’s Molenaarsbrug: Marit
  • Tamarinde: Quinty

Woensdag 23 november

  • Grand Café Eight: Kwint
  • Is Morus: Nikki
  • Koeien en Kaas: Thomas en Kelsey
  • Maggie Blue: Quinty
  • ’s Molenaarsbrug: Machiel
  • Brasserie De Alphense Burgemeester: Marit

Donderdag 24 november

  • Berlijn aan de Rijn: Machiel
  • Bon Bini: Nikki, Lara en Qiqi
  • Grand Café Eight: Lisa
  • Koeien en Kaas: Sophia en Tobian

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.