Castellum
Winactie Cultuur

Win 3x2 tickets voor de film bij Castellum

In de nacht van 9 op 10 februari worden voor de 92e keer de meest prestigieuze filmprijzen, de Oscars, uitgereikt in Hollywood. Daarom opent Castellum speciaal op maandag 10 februari haar deuren, zodat je nog één keer kunt genieten van de allerbeste films op het witte doek. Wij mogen 3x2 tickets weggeven!

Wat kun je winnen?

In totaal zijn er 3 keer 2 kaartjes te winnen: twee kaartjes voor Joker, twee kaartjes voor Once Upon a Time en twee kaartjes voor 1917. Er zullen dus drie winnaars worden gekozen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken en in een reactie antwoord geven op de vraag ‘Welke film gaat dit jaar de Oscar voor beste film winnen?’.

Deze winactie loopt tot donderdagochtend 9:00 uur. Diezelfde dag maken we de winnaars bekend, houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

De winnaars zijn Nikki Hagedoorn, Katie Rooze en Esther Schouten, gefeliciteerd!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.