Castellum
Winactie Cultuur

Win 3x2 tickets voor de film bij Castellum

In de nacht van 9 op 10 februari worden voor de 92e keer de meest prestigieuze filmprijzen, de Oscars, uitgereikt in Hollywood. Daarom opent Castellum speciaal op maandag 10 februari haar deuren, zodat je nog één keer kunt genieten van de allerbeste films op het witte doek. Wij mogen 3x2 tickets weggeven!

Wat kun je winnen?

In totaal zijn er 3 keer 2 kaartjes te winnen: twee kaartjes voor Joker, twee kaartjes voor Once Upon a Time en twee kaartjes voor 1917. Er zullen dus drie winnaars worden gekozen.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken en in een reactie antwoord geven op de vraag ‘Welke film gaat dit jaar de Oscar voor beste film winnen?’.

Deze winactie loopt tot donderdagochtend 9:00 uur. Diezelfde dag maken we de winnaars bekend, houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaars

De winnaars zijn Nikki Hagedoorn, Katie Rooze en Esther Schouten, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!

Wonen en bouwen gisteren 16:07

Sleutels van vernieuwde Groene Hart Lyceum overhandigd

Het vernieuwde Groene Hart Lyceum in Alphen is op vrijdag 25 september opgeleverd. Raymond Ophuis, hoofd huisvesting van SCOPE scholengroep, ontving de sleutels van het nieuwe gebouw uit handen van Martijn Du Prie, hoofdaannemer van Du Prie bouw en ontwikkeling.