Grand Café Eight
Winactie Horeca

Win een borrelplank voor twee personen van Grand Café Eight

Wat is bijkletsen zonder een heerlijke versnapering? Het leuke: Grand Café Eight heeft een borrelplank samengesteld waarmee je met zijn tweeën ook thuis lekker kunt genieten! En wij mogen een goed gevulde borrelplank voor twee personen weggeven.

Wat kun je winnen?

Een goed gevulde borrelplank met heerlijke hapjes van Grand Café Eight. Er ligt meer dan voldoende op voor twee personen, dus dat wordt smullen! De houten plank waarop de hapjes worden geserveerd, mag je houden! Hoe leuk is dat? Let op: de plank dien je af te halen bij Grand Café Eight.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de borrelplank moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten met wie je van de lekkere borrelhapjes zou willen genieten. Like je de Facebook en Instagram van Grand Café Eight, dan maak je extra kans om te winnen!

Winnaar

Renate Keijzer heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 17:04

Heijmink werkt al 35 jaar bij de politie: ''Mensen zijn mondiger geworden''

Frank Heijmink begon in 1985 zijn loopbaan bij de politie in Alphen aan den Rijn als ‘gewone’ agent op straat. Nu, 35 jaar later en werkzaam in inmiddels zijn vijfde politiebureau, is de 56-jarige Frank alweer zes jaar Operationeel Expert op het thema horeca en ondernemers. “De diversiteit maakt dit vak zo mooi!”

Advertorial Sport gisteren 15:59

Alphen Beweegt en 4Sport organiseren gratis jongerenbootcamp

Heb jij zin om een uur lang het beste uit jezelf te halen? Ben je niet bang om vies te worden, en wil je lekker sporten in de buitenlucht? Dan zien Alphen Beweegt en 4Sport jou volgende week bij de jongerenbootcamp!

Wonen en bouwen gisteren 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige gisteren 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok.