All4houses/All4finance
Winactie Overige

Win een Kooduu-lamp van All4houses en All4finance

Ben jij op zoek naar een nieuwe lamp voor jouw interieur? Goed nieuws! All4houses Makelaardij en All4finance Hypotheken geven opnieuw Kooduu-lampen weg!

Wat kun je winnen?

Een Kooduu-lamp van All4houses of All4finance. De lamp heeft vier verschillende mogelijkheden, het is namelijk een lamp, speaker, vaas en wijnkoeler in één! In deze donkere dagen en corona-tijd waarin je meer binnen zit, zorg je met deze lamp voor gezelligheid en licht in huis.

Wat moet je hiervoor doen?

Like het bericht op Facebook en laat ons via de opmerkingen weten waarom jij moet winnen. Iedereen die reageert maakt kans. Er worden 2x 2 Kooduu-lampen weggegeven, mét All4houses of All4finance logo erop.

Deze actie loopt vandaag vrijdag 30 oktober tot maandag 2 november. Maandagmiddag maken we ook de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Door mee te doen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er foto’s gemaakt worden tbv PR en Marketingdoeleinden.

Winnaars

De winnaars zijn Ans van Deenen-Klebach, Maniëlle van der Does, Esther de Gans-Landaal en Bas Huisman, gefeliciteerd!

kooduu lamp.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:00

MINERVA Kunst en cultuur (2)

Een tijdje geleden tikte ik een stukje tekst met een paar ongenoegens over de nieuwe kunst en cultuurvisie. Niet de versie uit 2019 trouwens. Die rammelde zo dat de oude wethouder van cultuur zijn huiswerk over moest doen. De herkansing is voor de nieuwe wethouder van cultuur.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:41

Bijna terug naar normaal: dit verandert er op 26 juni

Vanaf zaterdag 26 juni kan bijna alles weer op anderhalve meter. Er geldt dan geen maximum aantal meer voor bezoek en groepsvorming, de mondkapjesplicht vervalt deels en op kantoor werken mag weer gedeeltelijk.

Wonen en bouwen vandaag 18:20

Rode Dorp voor even door het leven als Oranje Dorp

Op dit moment zijn bouwvakkers bezig om het Rode Dorp flink onder handen te nemen. De fundering van nagenoeg alle nieuwe woningen staat. Om de buurt toch nog wat gezelligheid mee te geven, hebben bewoners de bouwhekken in de straat voorzien van oranje-versiering. 

Maatschappelijk vandaag 16:04

Campagne om zwerfaval tegen te gaan in recreatiegebieden in Alphen

De zomerperiode betekent meer recreanten in Alphen. Wie bijvoorbeeld een rondje Zegerplas loopt, ziet vaak de resten nog liggen, zoals lege blikjes en verpakkingen. En dat is een doorn in het oog. Deze week is Schone Buurt Coaches gestart met een campagne om zwerfafval in recreatiegebieden in Alphen tegen te gaan.

Gemeente vandaag 15:19

Bewaakte fietsenstallingen in het centrum weer langer open

De bewaakte fietsenstallingen in het centrum van Alphen zijn weer langer open. Vanwege de pandemie waren er aangepaste openingstijden. Nu alles langzaam weer bij het oude komt, kunnen mensen ook weer hun tweewieler langer kwijt in de fietsenstallingen aan het Fossapad en de Aarkade.