All4houses/All4finance
Winactie Overige

Win een Kooduu-lamp van All4houses en All4finance

Ben jij op zoek naar een nieuwe lamp voor jouw interieur? Goed nieuws! All4houses Makelaardij en All4finance Hypotheken geven opnieuw Kooduu-lampen weg!

Wat kun je winnen?

Een Kooduu-lamp van All4houses of All4finance. De lamp heeft vier verschillende mogelijkheden, het is namelijk een lamp, speaker, vaas en wijnkoeler in één! In deze donkere dagen en corona-tijd waarin je meer binnen zit, zorg je met deze lamp voor gezelligheid en licht in huis.

Wat moet je hiervoor doen?

Like het bericht op Facebook en laat ons via de opmerkingen weten waarom jij moet winnen. Iedereen die reageert maakt kans. Er worden 2x 2 Kooduu-lampen weggegeven, mét All4houses of All4finance logo erop.

Deze actie loopt vandaag vrijdag 30 oktober tot maandag 2 november. Maandagmiddag maken we ook de winnaars bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Door mee te doen aan deze actie ga je ermee akkoord dat er foto’s gemaakt worden tbv PR en Marketingdoeleinden.

Winnaars

De winnaars zijn Ans van Deenen-Klebach, Maniëlle van der Does, Esther de Gans-Landaal en Bas Huisman, gefeliciteerd!

kooduu lamp.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:07

Wethouder Van Velzen: “Ik had de framing niet voorzien”

Wethouder Kees van Velzen en in zijn kielzog wethouder Han de Jager kregen in de raad van donderdag 26 november vragen over de lift in de bibliotheek van Alphen aan den Rijn. Van Velzen wees op wat er wel is: "Wat ik in alle publiciteit mis, is de betrokkenheid en dienstverlening van de bibliotheek."

Overige gisteren 20:31

Raadslid Bas Wienbelt ontvangt Lintje

Raadslid Bas Wienbelt uit Alphen aan den Rijn ontving tijdens de raadsvergadering van 26 november 2020 uit handen van burgemeester Spies een Koninklijke onderscheiding (Lintje). Wienbelt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Advertorial Overige gisteren 18:47

Diverse soorten maten kerstbomen koop je bij Kabalt Kerstbomen

Kerst begint met een mooie kerstboom kopen bij Kabalt Kerstbomen! Ook dit jaar is er weer een ruime keuze uit diverse soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een mooie Nordmann kerstboom, al verkrijgbaar vanaf € 15! Dagelijks staat Duncan Kabalt vanaf 10:00 uur 's ochtends voor je klaar.

Wonen en bouwen gisteren 16:53

Alphenaren verdeeld over plannen Castellum en starten petities

Wel of geen 3,7 miljoen naar Theater Castellum? Dat is iets waar Alphenaren het niet echt over eens lijken te zijn. Zo werd er eerst een petitie in het leven geroepen om het theater te behouden, maar enkele dagen later volgde een petitie om het Castellum níet te behouden.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:21

Peutersurvival start weer in januari 2021

Op 6 en 9 januari start De Thermen2 met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Overige gisteren 14:39

Harmonie Arti brengt unieke digitale en muzikale kerstgroet

Met de kerstdagen is het een mooi moment om te laten blijken dat je aan iemand denkt. Dit kan natuurlijk in de vorm van een traditionele kerstkaart, maar de Alphense Harmonie Arti heeft wat anders bedacht. De muzikanten hebben een vrolijke muziekvideo opgenomen, waarin een persoonlijke groet kan worden gemonteerd.