Winactie Horeca

Win een winterweken menu bij Koeien en Kaas voor 4 personen

Van donderdag 2 januari tot 13 februari organiseert Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn de Winterweken. Dan kun je genieten van het driegangen winterweken menu. Wij mogen een winterweken menu weggeven voor 4 personen!

Wat kun je winnen?
Een winterweken menu bij Koeien en Kaas in Alphen aan den Rijn voor 4 personen. Het winterweken menu bestaat uit 3 gangen, ter waarde van € 28,50. Je kunt alle dagen van de week terecht, maar op vrijdag en zaterdag moet je voor 19:30 uur hebben afgerekend. Het is niet geldig in combinatie met andere acties.

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen, en in de reacties de personen taggen met wie je bij Koeien en Kaas zou willen genieten van het winterweken menu.

Deze actie loopt tot maandag 13 januari. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar
Stefan Wansinck heeft gewonnen, gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Reserveren kan direct via https://www.koeienenkaas.nl/alphen/winterweken/.

Extra leuk: Koeien en Kaas was zo verrast door de vele reacties dat zij onder alle gasten die reserveren voor de winterweken nogmaals een diner voor 4 personen verloten. Belangrijk om bij je reservering de vermelding te maken Alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:10

Stadhuis in Alphen populairste trouwlocatie in 2019

In 2019 hebben er in Alphen 355 huwelijken en 135 partnerschapsregistraties plaatsgevonden. De overgrote meerderheid van de ceremonies vond vorig jaar plaats in het Stadhuis in Alphen.

Calamiteiten vandaag 09:07

Inbraak bij Automarcato

Op donderdagavond 27 februari is er ingebroken bij Automarcato aan de Antonie van Leeuwenhoekweg in Alphen. De inbraak vond plaats tussen 23:00 en 23:30 uur. “Ik hoop dat ze herkend en gepakt worden”, vertelt Marc Wijnands van Automarcato.

Advertorial Horeca gisteren 17:03

IJssalon San Paolo gaat bijna open!

Het is bijna zo ver: vanaf zondag 1 maart kun je eindelijk weer ijsjes halen bij San Paolo op het Thorbeckeplein! En dat is niet alles.

Overige gisteren 16:25

Project Stichting Tsjernobyl gecanceld door coronavirus

Van 2 maart tot en met 23 april zou een groep van 23 kinderen voor het project van Stichting Tsjernobyl Alphen naar Alphen komen, maar dit gaat niet door. De Wit-Russische overheid heeft groepen verboden om naar het buitenland te reizen in verband met het coronavirus.

Overige gisteren 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.