Ingezonden
Advertorial Kinderen

Winnaars Sinterklaaskleurwedstrijd van Brugwachtertje aan den Rijn

Ter gelegenheid van de intocht van Sinterklaas organiseerde Brugwachtertje aan den Rijn een kleurwedstrijd voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. De prijswinnaars hebben hun prijs op 30 november opgehaald in het Brugwachtershuisje. 

Het waren Thomas, Hailey en Madée die hun prijs mochten ophalen op 30 november 2022.

Thomas (7 jaar) kreeg de 1e prijs. Hij won een tochtje met de Soosboot voor ca. 10 kinderen met een paar ouders/volwassenen als begeleiding, voorjaar/zomer 2023, ongeveer een uur varen over de Oude Rijn met een frietje van Bram Ladage en een blikje frisdrank aan boord.

Hailey (6 jaar) kreeg met haar tekening de 2e prijs. Zij won een leuk gezelschapsspel. En de 3e prijs kreeg Madée (4 jaar). Zij werd blij gemaakt met een mooie set kleurpotloden. 

Op de foto zie je de trotse prijswinnaars, Hailey heeft zich een beetje verstopt in het huisje.

Gefeliciteerd door het team van het Brugwachtertje!

Voor meer informatie over ons.   


Meer nieuws

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist. 

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?