Kabalt's Drive-In
Winactie Eten en drinken

Winnen: € 25 die je vrij kunt besteden bij Kabalt’s Drive-In

Vanaf vandaag, vrijdag 26 februari, kun je weer terecht bij Kabalt’s Drive-In aan de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn. Nieuw is dat je terecht kunt voor zoete én hartige versnaperingen. Om te vieren dat ze weer open zijn, mogen wij € 25 aan tegoed weggeven die je vrij kunt besteden!

Wat kun je winnen?

Een tegoed van € 25 die je kunt besteden bij Kabalt’s Drive-In aan de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn. Dit bedrag kun je vrij besteden, dus je kunt kiezen uit alle zoete en hartige lekkernijen die ze bij Kabalt’s Drive-In hebben! De drive-in is toegankelijk voor iedereen, of je nu met de auto, scooter, fiets, skeelers of te voet langskomt. Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen van 12:00 tot 18:00 uur.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je de lekkernijen graag zou willen opeten.

Deze winactie duurt tot maandag 1 maart. Diezelfde dag maken we de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten.

Winnaar

Judith Venema heeft gewonnen, gefeliciteerd! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.