Voetbalvereniging Alphia
Advertorial Werken

Word jij de nieuwe keukenprins of -prinses bij Alphia?

Voetbalvereniging Alphia wordt vaak de gezelligste vereniging in Alphen aan den Rijn genoemd. Voetbalmoeders aan de koffie of vriendenteams met een biertje, het is altijd druk in de kantine. Kom jij een handje helpen?

Vrijwilligerscoördinator en bestuurslid Saskia: "In de kantine is het op zaterdagen altijd gezellig druk. Leden en niet-leden blijven graag tot het eind van de dag bij elkaar en daar hoort natuurlijk een drankje en een hapje bij.” Vanwege deze drukte zoekt Alphia daarom extra handen in de keuken.

Ben jij minimaal 15 jaar oud en op zoek naar een betaalde bijbaan op zaterdag? Alphia zoekt per heden hulp in de keuken voor het bereiden en verkopen van patat, snacks, tosti's en diverse broodjes.

Werktijden zijn in overleg (voor een dagdeel) tussen 9:00 uur en 18:00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia via keuken@alphia.nl


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.