PARTOF_
Advertorial Economie

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Keukentafel

Op de vraag waarom Wouter deze stap heeft genomen, kan hij duidelijk antwoord geven: “Het momentum past gewoon goed. In het iets verdere verleden was ik ook al zelfstandig, en de afgelopen jaren kon ik ook al zo af en toe advies geven. Met name voor mensen die dichtbij me staan zoals vrienden, kennissen en familie: gewoon aan de keukentafel. En die plek miste ik enorm. Het direct in contact staan met de klant en samen tot een goed advies en passende hypotheek komen. Ik merkte dat ik het eureka momentje dat ik telkens had bij het slagen van een casus, mij de meeste energie gaf.”

Kennis

Waarom zou iemand voor advies met jou in gesprek moeten gaan? “Ik sta voor mijn vakkennis, bezit benodigde certificaten en ben op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit vakgebied. Maar klanten van de afgelopen jaren noemen vooral de sociale factor en het oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen achter de cijfers. In het geval van een hypotheek ben je echt een vertrouwenspersoon. Zij moeten keuzes maken die financieel op langere termijn belangrijk zijn.”

Thuisfront

“Zal ik je eens wat leuks vertellen? Het laatste zetje gaf misschien wel mijn thuisfront. Mijn vrouw en mijn drie kids. Zij dekken me altijd in mijn rug en toen mijn oudste zoontje zei: ‘Pap, ik snap er niks van maar ik vind dat je het moet doen’, ja, toen was ik om.” Met een lach: “Hij is 10, ik leg het hem later wel uit.”

“Mensen adviseren bij de aankoop van een huis, een goed pensioen regelen, een fijne onbezorgde oude dag… Als dat goed geregeld wordt, dan levert dat toch een goed gevoel op? Het is anno 2020 nog belangrijker om goed advies in te winnen, zeker vandaag de dag met alle wijzigingen in de wetgeving. Zo staan we aan de vooravond van de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. Nou, al die regels dus, ik ken ze op mijn duimpje en help mijn klanten bij elke keuze die ze daarin moeten maken.’

Van Os En Partners

Als zelfstandig hypotheekspecialist is Wouter aangesloten bij Van Os En Partners. “Het is fijn om zo’n partij in je rug te hebben. Mocht het nodig zijn kan ik altijd advies inwinnen. Ik beschouw het als een brede denktank in mijn rug. Een klankbord waardoor je gegarandeerd de juiste informatie krijgt. Ik ervaar dat bestaande klanten dit veel vertrouwen geeft. Bij van Os en Partners zeggen we: ‘Als wij het niet kunnen, dan kan het niet.’ Dat wil jij toch ook?”

Vragen over jouw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning of wens je advies over jouw pensioen? Wouter is te bereiken via wouter@voep.nl en telefonisch via 06 18815484.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.