PARTOF_
Advertorial Economie

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Keukentafel

Op de vraag waarom Wouter deze stap heeft genomen, kan hij duidelijk antwoord geven: “Het momentum past gewoon goed. In het iets verdere verleden was ik ook al zelfstandig, en de afgelopen jaren kon ik ook al zo af en toe advies geven. Met name voor mensen die dichtbij me staan zoals vrienden, kennissen en familie: gewoon aan de keukentafel. En die plek miste ik enorm. Het direct in contact staan met de klant en samen tot een goed advies en passende hypotheek komen. Ik merkte dat ik het eureka momentje dat ik telkens had bij het slagen van een casus, mij de meeste energie gaf.”

Kennis

Waarom zou iemand voor advies met jou in gesprek moeten gaan? “Ik sta voor mijn vakkennis, bezit benodigde certificaten en ben op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit vakgebied. Maar klanten van de afgelopen jaren noemen vooral de sociale factor en het oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen achter de cijfers. In het geval van een hypotheek ben je echt een vertrouwenspersoon. Zij moeten keuzes maken die financieel op langere termijn belangrijk zijn.”

Thuisfront

“Zal ik je eens wat leuks vertellen? Het laatste zetje gaf misschien wel mijn thuisfront. Mijn vrouw en mijn drie kids. Zij dekken me altijd in mijn rug en toen mijn oudste zoontje zei: ‘Pap, ik snap er niks van maar ik vind dat je het moet doen’, ja, toen was ik om.” Met een lach: “Hij is 10, ik leg het hem later wel uit.”

“Mensen adviseren bij de aankoop van een huis, een goed pensioen regelen, een fijne onbezorgde oude dag… Als dat goed geregeld wordt, dan levert dat toch een goed gevoel op? Het is anno 2020 nog belangrijker om goed advies in te winnen, zeker vandaag de dag met alle wijzigingen in de wetgeving. Zo staan we aan de vooravond van de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. Nou, al die regels dus, ik ken ze op mijn duimpje en help mijn klanten bij elke keuze die ze daarin moeten maken.’

Van Os En Partners

Als zelfstandig hypotheekspecialist is Wouter aangesloten bij Van Os En Partners. “Het is fijn om zo’n partij in je rug te hebben. Mocht het nodig zijn kan ik altijd advies inwinnen. Ik beschouw het als een brede denktank in mijn rug. Een klankbord waardoor je gegarandeerd de juiste informatie krijgt. Ik ervaar dat bestaande klanten dit veel vertrouwen geeft. Bij van Os en Partners zeggen we: ‘Als wij het niet kunnen, dan kan het niet.’ Dat wil jij toch ook?”

Vragen over jouw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning of wens je advies over jouw pensioen? Wouter is te bereiken via wouter@voep.nl en telefonisch via 06 18815484.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.