PARTOF_
Advertorial Economie

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Keukentafel

Op de vraag waarom Wouter deze stap heeft genomen, kan hij duidelijk antwoord geven: “Het momentum past gewoon goed. In het iets verdere verleden was ik ook al zelfstandig, en de afgelopen jaren kon ik ook al zo af en toe advies geven. Met name voor mensen die dichtbij me staan zoals vrienden, kennissen en familie: gewoon aan de keukentafel. En die plek miste ik enorm. Het direct in contact staan met de klant en samen tot een goed advies en passende hypotheek komen. Ik merkte dat ik het eureka momentje dat ik telkens had bij het slagen van een casus, mij de meeste energie gaf.”

Kennis

Waarom zou iemand voor advies met jou in gesprek moeten gaan? “Ik sta voor mijn vakkennis, bezit benodigde certificaten en ben op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit vakgebied. Maar klanten van de afgelopen jaren noemen vooral de sociale factor en het oprecht geïnteresseerd zijn in de mensen achter de cijfers. In het geval van een hypotheek ben je echt een vertrouwenspersoon. Zij moeten keuzes maken die financieel op langere termijn belangrijk zijn.”

Thuisfront

“Zal ik je eens wat leuks vertellen? Het laatste zetje gaf misschien wel mijn thuisfront. Mijn vrouw en mijn drie kids. Zij dekken me altijd in mijn rug en toen mijn oudste zoontje zei: ‘Pap, ik snap er niks van maar ik vind dat je het moet doen’, ja, toen was ik om.” Met een lach: “Hij is 10, ik leg het hem later wel uit.”

“Mensen adviseren bij de aankoop van een huis, een goed pensioen regelen, een fijne onbezorgde oude dag… Als dat goed geregeld wordt, dan levert dat toch een goed gevoel op? Het is anno 2020 nog belangrijker om goed advies in te winnen, zeker vandaag de dag met alle wijzigingen in de wetgeving. Zo staan we aan de vooravond van de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. Nou, al die regels dus, ik ken ze op mijn duimpje en help mijn klanten bij elke keuze die ze daarin moeten maken.’

Van Os En Partners

Als zelfstandig hypotheekspecialist is Wouter aangesloten bij Van Os En Partners. “Het is fijn om zo’n partij in je rug te hebben. Mocht het nodig zijn kan ik altijd advies inwinnen. Ik beschouw het als een brede denktank in mijn rug. Een klankbord waardoor je gegarandeerd de juiste informatie krijgt. Ik ervaar dat bestaande klanten dit veel vertrouwen geeft. Bij van Os en Partners zeggen we: ‘Als wij het niet kunnen, dan kan het niet.’ Dat wil jij toch ook?”

Vragen over jouw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning of wens je advies over jouw pensioen? Wouter is te bereiken via wouter@voep.nl en telefonisch via 06 18815484.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.