Korsjan Punt

Yes! Ibiza-markt keert dit jaar terug op het Zomerspektakel aan het Meer

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni staat de populaire, zomerse Ibiza-markt ON TOUR in Alphen aan den Rijn op het Zomerspektakel aan het Meer.

De rondreizende Ibiza-markt keert, na twee jaar stilgestaan te hebben, weer terug met zestig sfeervolle kramen. Manon Weitering: “Eindelijk mogen we weer samenkomen! Peace, Love and Happiness, dat is wat wij dit jaar nóg meer gaan benadrukken tijdens de tour.”

Inspiratie uit Ibiza

De Ibiza-markt ON TOUR is geïnspireerd door de hippiemarkten van het eiland Ibiza. Op de markt presenteren ongeveer zestig moderne hippies vanuit sfeervolle kramen, tentjes, caravans en trucks hun hippe en zomerse producten zoals fashion, sieraden, tassen, woonartikelen en een breed scala aan accessoires.

Ibiza-markt op het Zomerspektakel

De markt vindt plaats aan de Zegerplas, op het voorterrein van het Zomerspektakel aan het Meer; een driedaags spektakel waar jong en oud kunnen genieten van allerlei optredens, activiteiten, eten en drinken. De Ibiza-markt ON TOUR vindt plaats op 4 juni van 12:00 tot 20:00 uur en op 5 juni van 12:00 tot 18:00 uur en is gratis toegankelijk. Kijk voor het volledige programma van het Zomerspektakel aan het Meer op zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Hip and Happy Events

De rondreizende Ibiza-markt wordt georganiseerd door Hip and Happy events. Hip and Happy events organiseert hippe markten en events waarbij persoonlijke aanpak voorop staat. Geheel aansluitend op de wensen van de opdrachtgever en op elk gewenste locatie. De hele tour is te vinden op hipandhappyevents.nl.

Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022, bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd social media in de gaten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:34

Nieuwe schetsontwerpen van appartementencomplex De Barones

Aan de Prinses Margrietstaat 3 wordt een oud kantoorpand omgetoverd tot een woongebouw met 131 appartementen. De appartementen zijn onder andere bedoeld voor jongeren tot en met 27 jaar en herstarters (gescheiden) met of zonder kinderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:22

Wie wordt de nieuwe Klimaatburgemeester van Alphen aan den Rijn?

Tijdens de Nationale Klimaatweek dit najaar komt heel Nederland in actie om te laten zien welke klimaatstappen zij nemen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat als initiator zien wat er allemaal in Nederland gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen om de klimaatdoelen van 2030 te halen, maar ook wat er nog nodig is. Zij zijn, ook in onze gemeente, op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 14:09

Deze week in Bioscoop Castellum

Komende week is het volop genieten in Castellum met twee prachtige kwaliteitsfilms: de snijdende satire El Buen Patrón en een moderne versie van Romeo & Julia: Ali & Ava.