Ridderhof

Zo verlopen de (sloop)werkzaamheden bij winkelcentrum De Ridderhof

Eind januari is er een start gemaakt met de eerste (sloop)werkzaamheden in De Ridderhof. De werkzaamheden vorderen gestaag. Lees hier wat er tot nu toe is gebeurd tijdens de renovatie van het winkelcentrum.

De Ridderhof is al jaren toe aan vernieuwing. Na jaren plannen maken is dit jaar eindelijk begonnen met verbouwen. Inmiddels is er al heel wat gebeurd. In februari werden de eerste bouwschotten geplaatst en werd onder andere de tapis roulant beschermd tegen stof, vuil en water. Het plaatsen van de bouwschotten houdt de looproute veilig tijdens de bouw.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

 Verbouwing Ridderhof

Ook zijn de eerste stalen koker voor het verhoogde dak van de passage geplaatst. Om waterlast te voorkomen zijn de daksparingen meteen weer dicht gemaakt. Daarnaast is voor Bakkerij Van Kempen een sandwich vloer gemonteerd. Dit is gedaan voor de veiligheid van bezoekers en het werkgemak van de bouwvakkers.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Verbouwing Ridderhof

De sloop tussen de Etos en Albert Heijn is in volle gang. Om de bereikbaarheid van de parkeergarage en de doorgang van en naar de Albert Heijn in stand te houden is er door de projectmanagers gekozen om de toekomstige lift- en trapsparing apart uit te zagen. “Alle kleine beetjes helpen op deze manier”, aldus de projectmanager. Naar verwachting wordt de Albert Heijn in oktober 2023 opgeleverd.

Verbouwing Ridderhof


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.