Ridderhof

Zo verlopen de (sloop)werkzaamheden bij winkelcentrum De Ridderhof

Eind januari is er een start gemaakt met de eerste (sloop)werkzaamheden in De Ridderhof. De werkzaamheden vorderen gestaag. Lees hier wat er tot nu toe is gebeurd tijdens de renovatie van het winkelcentrum.

De Ridderhof is al jaren toe aan vernieuwing. Na jaren plannen maken is dit jaar eindelijk begonnen met verbouwen. Inmiddels is er al heel wat gebeurd. In februari werden de eerste bouwschotten geplaatst en werd onder andere de tapis roulant beschermd tegen stof, vuil en water. Het plaatsen van de bouwschotten houdt de looproute veilig tijdens de bouw.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

 Verbouwing Ridderhof

Ook zijn de eerste stalen koker voor het verhoogde dak van de passage geplaatst. Om waterlast te voorkomen zijn de daksparingen meteen weer dicht gemaakt. Daarnaast is voor Bakkerij Van Kempen een sandwich vloer gemonteerd. Dit is gedaan voor de veiligheid van bezoekers en het werkgemak van de bouwvakkers.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Verbouwing Ridderhof

De sloop tussen de Etos en Albert Heijn is in volle gang. Om de bereikbaarheid van de parkeergarage en de doorgang van en naar de Albert Heijn in stand te houden is er door de projectmanagers gekozen om de toekomstige lift- en trapsparing apart uit te zagen. “Alle kleine beetjes helpen op deze manier”, aldus de projectmanager. Naar verwachting wordt de Albert Heijn in oktober 2023 opgeleverd.

Verbouwing Ridderhof


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!