TEAN
Advertorial Sport

Zomer Challenge bij TEAN: “Als voetballer tennis ik graag in de zomer”

Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge bij TEAN! Thijs ging je al voor en staat in de zomer met veel plezier op de tennisbaan. 

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een tennisvereniging bij jou in de buurt.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen. De Zomer Challenge bij TEAN bestaat uit:

  • een lidmaatschap voor de maanden Juni, Juli en Augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt;
  • Drie tennislessen en/of clinic onder begeleiding van een gecertificeerde leraar op 12, 19 en 26 juni 2021 om 11:00 uur;
  • Meedoen aan een clinic en als racket trekken weer toegestaan wordt, kun je je ook voor deze gezellige clubactiviteit op donderdagavond inschrijven;
  • Deelname aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Doe je ook mee? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge! Ben jij enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van TEAN.

Tennissen bij TEAN gebeurt onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.