Evenementen

Zomerspektakel aan het Meer onthult data voor 2019

De datum van het Zomerspektakel aan het Meer voor volgend jaar is bekend. In overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn heeft het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer besloten om in 2019 het Zomerspektakel aan het Meer te houden op 7, 8 en 9 juni.

Het inmiddels jaarlijkse evenement valt volgend jaar weer tijdens het Pinksterweekend. "Het lijkt bijna gemeengoed te worden om ieder jaar een Zomerspektakel te organiseren. En dat doen we maar wat graag. Het is voor bezoekers een feestje om er te zijn en voor ons een feestje om het te organiseren", vertelt voorzitter Stanley de Looze.

Vooralsnog duurt het evenement drie dagen. Tijdens die dagen kunnen bezoekers zich vermaken rondom de T-steiger bij de Zegerplas met muziek, sport en spel. Ook de Obstacle Run keert weer terug. "We hebben als bestuur zo enorm genoten van de vele bezoekers die we blij hebben kunnen maken met een heel afwisselend programma. Dat is soms best puzzelen om dat goed in elkaar te zetten. Maar als we dan horen dat mensen nu zelfs buiten Alphen graag op dit evenement willen zijn vanwege de fijne sfeer, dan doet ons dat echt wat", stelt De Looze.

Winactie
Het optreden van Chef'Special tijdens afgelopen editie was voor velen een feestje. Was jij bij de show van Chef'Special tijdens het Zomerspektakel en heb je ook zo enorm genoten? Dan hebben we goed nieuws, want Zomerspektakel aan het Meer mag 2x twee tickets voor hun show op 14 en 15 december in de AFAS Live weggeven.

Winnen? Ga dan naar het account van Zomerspektakel aan het Meer op Facebook of Instagram of reageer onder het bericht op Alphens.nl. Tag welke vriend of vriendin je graag meeneemt en waarom. De winnaars ontvangen uiterlijk 17 september bericht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.