Zomerspektakel haalt twee nieuwe topacts binnen

“Met de Golden Earring en André Hazes junior zetten we weer twee nieuwe topacts neer tijdens het Zomerspektakel aan het Meer”, vertelt bestuursvoorzitter Stanley de Looze trots. Op vrijdagavond 5 juni 2020 sluit vervolgens één van Nederlands grootste bands BLØF de avond af. “Tussen de optredens door zetten we de tent op zijn kop met supervette ‘Summer Vibes’.” De voorverkoop start zaterdag 2 november 2019, zowel fysiek als online.  

Feest met André Hazes
De ‘zoon van’ André Hazes gaat op eigen benen als een trein. Naast het repertoire van zijn vader scoort hij ook zelf dikke hits met Leef, Ik leef mijn eigen leven en Wie kan mij vertellen. Inmiddels heeft André een Edison op zak in de categorie Volksmuziek en zingt hij ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers. Tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Stanley: “Met André op het podium wordt het zeker een feest op 5 juni.”

Golden Earring ‘oude rotten’ in het vak
Stanley: “De Golden Earring stond al heel lang heel hoog op ons verlanglijstje. Met hun muziek zijn hele generaties grootgebracht. De mannen knallen nog steeds op het podium en dat past ook echt bij het Zomerspektakel aan het Meer.” De Golden Earring is dan ook met recht een topband die een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek inneemt. Sinds hun oprichting in 1970 zijn zij nog altijd hetzelfde kwartet. Wie kent hun nummers Radar Love en Twilight Zone niet, ze scoorden daarmee zelfs twee wereldhits. Hun laatste album Tits ’n Ass stamt uit 2012 met daarop nieuwe prachtnummers als Identical en Still Got the Keys to My First Cadillac. Stanley: “Kom ze gewoon live bewonderen, daar krijg je zeker geen spijt van.”

BLØF is gouden afsluiter
“Met niemand minder dan BLØF hebben we een gouden afsluiter van de vrijdagavond te pakken”, vertelt Stanley enthousiast. “Ze staan dan voor de derde keer bij ons op het podium en daar zijn we erg trots op.” BLØF is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bands in Nederland. Zij spelen met nummers als Zoutelande, Liefs uit Londen, Aan de kust en Harder dan ik hebben kan de sterren van de hemel. Stanley: “Hun optreden mag je zeker niet missen.”

Een uur lang uit je dak gaan
Stanley: “Een uur lang lekker uit je dak gaan op fantastische beats. Dat zijn onze supervette Summer Vibes. Laat je op deze avond meeslepen op heerlijke muziek.”

Early Bird tickets
Op zaterdagmorgen 2 november start tussen 08:00 en 10:00 uur de voorverkoop met Early Bird tickets. Deze zijn alleen te koop bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Er geldt geen limiet. Na 10:00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50. De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Primera centrum, Haasbeek Herenhof, Primera Ridderhof en Primera Baronie. De tickets zijn een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom.

Online verkoop
Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10:00 uur online te koop via de website van www.Zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird prijs, maar de reguliere prijs van € 37,50.

Drie dagen feest
In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest voor jong en oud en wel op 5, 6 en 7 juni. Ook de Zomerdienst aan het Meer wordt weer gehouden op zondag. De Obstacle Run is er op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag. Dus vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te blokkeren!

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 18:21

Binnensporten weer mogelijk op drie gemeentelijke locaties

Vanaf woensdag 1 juli is het toegestaan om weer binnen te sporten. Als beheerder komt Gemeente Alphen aan den Rijn verenigingen tegemoet die gebruik willen maken van de gemeentelijke sportaccommodaties. De overheid stelt echter stevige voorwaarden aan het gebruik van een accommodatie. Zomaar een locatie openstellen is met deze voorwaarden niet verantwoord. Daarom heeft de gemeente er als start voor gekozen om drie sportlocaties te openen, verspreid in de gemeente.

Overige gisteren 17:39

Wijkcentrum Kaju Putih officieel geopend

Op woensdagmiddag 1 juli vond de officiële opening plaats van het nieuwe wijkcentrum Kaju Putih. De sleutel werd overhandigd aan Kaju Putih in het bijzijn van wethouder Kees van Velzen en andere belangstellenden.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:04

Alcohol drinkende jongeren in de regio sterk verminderd

Sinds 2013 is het percentage jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot en met 16 jaar dat alcohol drinkt, sterk gedaald in Alphen. Dat blijkt uit een meting van het GGD Hollands Midden in het najaar van 2019.