Advertorial Werken

Actie bij Apics Flexjobs: help een vriend aan werk

Ken jij iemand die op zoek is naar werk maar die zelf geen leuke baan kan vinden? En wil jij hier zelf € 50 aan verdienen? Maak dan gebruik van de actie van Apics Flexjobs! *

Huh? Hoe werkt dat dan? We horen het je denken! Wanneer jij bij Apics Flexjobs een vriend, vriendin, familielid, buurjongen of kennis aandraagt, krijg jij een keuze cadeaubon van € 50. Je kan deze bij vrijwel iedere winkel inleveren. Klinkt goed hè? Dat vond Apics Flexjobs dus ook.

Aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

  • Je bent zelf werkzaam via Apics Flexjobs of via Apics Flexjobs werkzaam geweest;
  • Je geeft de naam van jouw kennis door via het formulier op deze website;
  • Deze kennis moet dit uiterlijk tijdens zijn of haar intakegesprek bevestigen;
  • Deze persoon moet werk gerechtig zijn in Nederland, beschikken over een BSN-nummer en eigen bankrekening;
  • Zodra deze persoon 40 uur heeft gewerkt bij een van de opdrachtgevers van Apics Flexjobs, dan krijg jij je cadeaubon ter waarde van € 50!

Apics Flexjobs is altijd hard op zoek naar nieuwe, gemotiveerde, krachten.

Laat je hen weten wie je hebt aangedragen en start deze persoon ook daadwerkelijk bij hen? Dan regelen zij de rest. 

Mocht je niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden maar ben je wel op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op een van de vacatures via de website www.apicsflexjobs.nl/vacatures.

* Deze actie is geldig tot en met 10 april 2022.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.