Apics Flexjobs logo
Tip!

Apics Flexjobs

Apics Flexjobs
Ben jij op zoek naar meer dan alleen een uitzendbureau gespecialiseerd in productie- en logistiek personeel, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Apics Flexjobs biedt op maat gemaakte personeelsdiensten. Wij zijn expert in het aanpassen van onze dienstverlening bij úw bedrijfsdoelstellingen en wensen. Met een vaste interne personeelsbasis bieden we continuïteit en flexibiliteit aan zowel de werkgevers als werknemers. De opdrachtgevers zien hen als een verlengstuk van hun succes en de werknemers hebben een leuke werkomgeving met persoonlijke binding en ruimte voor ontwikkeling.

Naast het uitzenden van personeel bieden wij ook payroll, detachering en werving & selectie als dienst aan. Door altijd Local4Local te werken zijn we flexibel & betrokken en nemen we graag jouw personeelszorgen uit handen.

Op zoek naar werk?
Zoek je werk? Spreek je Engels of Nederlands? Apics Flexjobs heeft werk in de logistiek en productie. Wij zijn altijd op zoek naar flexibel productiepersoneel en gecertificeerde heftruck- en reachtruckchauffeurs. Ook zoeken we management- en administratieve medewerkers.

We hebben verschillende opdrachtgevers en daarom een groot aanbod van gevarieerde werkzaamheden. Kijk bij de vacatures en schrijf je snel in, voor je het weet kun je aan de slag! 

Om te voldoen aan een fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Waar het gaat om werknemers loopt u daarbij al snel aan tegen de grenzen die de wet en uw sociale verantwoordelijkheden stellen.

Met Apics Flexjobs laat u die problemen achter u. U bent verzekerd van de benodigde ervaren mankracht in tijden van groei, en u hoeft geen kosten te maken voor overtallig personeel tijdens krimp. Zo heeft u de zekerheid van continuïteit met behoud van flexibiliteit.

Duurzame relaties, bekende gezichten
Apics Flexjobs gaat graag duurzame relaties aan. Met de werkgevers voor wie wij werven natuurlijk, maar ook met de mensen die wij uitzenden. Wij gaan daar zo ver in dat we hen zelf in dienst nemen. Daarvoor hebben wij drie goede redenen:

- we laten niet graag goede mensen vertrekken

- we streven naar zekerheid voor zowel opdrachtgevers als personeel

- we willen graag de opgedane ervaring en kennis van werknemers behouden

Daardoor kunnen wij u een vaste personeelsbasis bieden en ziet u ook bij een sterk wisselende behoefte steeds bekende gezichten van mensen die uw bedrijf en het werk kennen, die bewezen hebben te passen in uw organisatie.

Strenge selectie
Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen, hebben wij deze uitgebreid getest en gescreend. Onze screening bestaat uit onder meer een goed gesprek, waarin wij kijken naar de ambities, werklust en achtergrond van kandidaten. Vervolgens worden ze getraind, begeleid en in de praktijk getoetst. Door deze strenge selectie krijgt u altijd mensen die echt iets in hun mars hebben.

Waarom Apics Flexjobs?

- lagere kosten

- betere concurrentiekracht

- maatschappelijk verantwoord

- minder druk op uw organisatie, minder stress

Betere kansen, meer zekerheid
Bij Flexjobs heb je de beste kans om langdurig werk te hebben. Als wij tevreden over jou zijn, zorgen we ervoor dat je aan het werk blijft. Zo veel mogelijk bij de zelfde werkgever, maar als het even niet anders kan, zorgen we dat je bij een ander bedrijf aan de slag kunt. En wij regelen het allemaal voor je.

Gespecialiseerd in logistiek en productie
Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie en de administratieve ondersteuning daarvan. Van metaalbewerker tot productie-supervisor en van heftruckchauffeur tot transportplanner.

Persoonlijk, direct en snel
Wanneer je je bij ons inschrijft, nemen we de tijd om je goed te leren kennen, zodat we precies weten wat je wilt. Dus geen oppervlakkig gesprekje met een intercedent en dan maar afwachten, maar een uitgebreide intake, waarna je vaak binnen enkele dagen al het werk doet waar jij van houdt.

Taalproblemen? Wij geven je een cursus!
Wanneer je moeilijk aan de slag komt omdat je de Nederlandse (nog) niet genoeg beheerst, is dat natuurlijk erg jammer. Daarom bieden wij taalcursussen aan geschikte en gemotiveerde kandidaten zodat er een wereld aan mogelijkheden voor je open gaat.

Ook voor 50+
Of je nou 25 of 55 bent, bij ons ben je welkom op iedere leeftijd. Veel werkgevers zoeken mensen met ervaring, mensen die alles al eens hebben meegemaakt. Bij Flexjobs gaat het er niet om wat je bent, maar wat je kunt.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in