Apics Flexjobs logo
Tip!

Apics Flexjobs

Wij zijn Apics Flexjobs, hét uitzendbureau gespecialiseerd in logistiek werk. Dus, ben jij op zoek naar logistiek personeel of een baan in de logistiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het beste personeel voor jouw logistieke bedrijf!
Ben jij op zoek naar meer dan alleen een uitzendbureau gespecialiseerd in productie- en logistiek personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons ervaren team gaat voor jou op zoek naar de beste werknemers die perfect bij jouw bedrijf passen. Apics Flexjobs staat voor flexibiliteit en betrokkenheid en deze combinatie maakt ons uniek. Wij zijn expert in het aanpassen van onze dienstverlening naar úw bedrijfsdoelstellingen en wensen. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en al je personeelszorgen uit handen te nemen. We maken de beste matches en je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Op zoek naar werk?
Ben jij op zoek naar een baan waar je je nooit hoeft te vervelen? Stop met zoeken! Wij hebben een groot aanbod van verschillende logistieke opdrachtgevers, die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Dus ben je op zoek naar een uitdagende baan? Voor een langere tijd? Zoek dan niet verder, want wij hebben jouw nieuwe droombaan!

Ons team is altijd op zoek naar logistiek- en productie personeel, heftruck- en reachtruckchauffeurs, teamleider en logistiek administratieve medewerkers.

Waarom Apics Flexjobs?

  • Wij nemen alles uit handen, dus jullie hebben aanzienlijk minder personeelszorgen;
  • Wij bieden flexibiliteit en betrokkenheid;
  • Onze tarieven zijn lager dan die van onze concurrenten;
  • Je hoeft écht nergens meer naar om te kijken!

Om te voldoen aan een fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Waar het gaat om werknemers loop je daarbij al snel aan tegen de grenzen die de wet en je sociale verantwoordelijkheden stellen.

Met Apics Flexjobs laat je die problemen achter je. Je bent verzekerd van de benodigde ervaren mankracht in tijden van groei, en je hoeft geen kosten te maken voor overtallig personeel tijdens krimp. Zo heb je de zekerheid van continuïteit met behoud van flexibiliteit.

Duurzame relaties, bekende gezichten
Wij gaan heel graag duurzame relaties aan. Met de werkgevers voor wie wij werven natuurlijk, maar ook met de mensen die wij uitzenden. Wij gaan daar zo ver in dat we hen zelf in dienst nemen. Hiermee hebben wij de afgelopen jaren een grote en gezellig Apics Family opgebouwd. Hiervoor hebben wij drie goede redenen:

  • We laten niet graag goede mensen vertrekken;
  • We streven naar zekerheid voor zowel opdrachtgevers als personeel;
  • We willen graag de opgedane ervaring en kennis van werknemers behouden.

Strenge selectie
Voordat wij een kandidaat aan je voorstellen, hebben wij deze uitgebreid getest en gescreend. Onze screening bestaat uit onder meer een goed gesprek, waarin wij kijken naar de ambities, werklust en achtergrond van kandidaten. Vervolgens worden ze getraind, begeleid en in de praktijk getoetst. Door deze strenge selectie krijgt je altijd mensen die echt iets in hun mars hebben en die écht passen bij jouw bedrijf.

Persoonlijk, direct en snel
Wanneer je je bij ons inschrijft, nemen we de tijd om je goed te leren kennen, zodat we precies weten wat je wilt. Dus geen oppervlakkig gesprekje met een intercedent en dan maar afwachten, maar een uitgebreide intake, waarna je vaak binnen enkele dagen al het werk doet waar jij gelukkig van wordt.

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat we in contact blijven met je, ook al ben je al een tijdje aan het werk. We blijven graag op de hoogte van je verhalen en ontwikkelingen, we zijn graag betrokken en op deze manier hopen we heel lang met elkaar te kunnen samenwerken.

Betere kansen, meer zekerheid
Als je bij ons aan het werk gaat, dan zit je de komende tijd goed! Wij zorgen er namelijk voor dat we een goede match voor je maken en een bedrijf voor je zoeken dat echt bij jou past. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je toch niet helemaal op je plek zit bij een bedrijf, ook dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan gaan wij gewoon weer op zoek naar een ander leuk bedrijf waar je aan de slag kunt! We regelen het allemaal voor je.

Gespecialiseerd in logistiek en productie
Apics Flexjobs is hèt uitzendbureau voor functies in de logistiek en productie en de administratieve ondersteuning daarvan. Van teamleiders en magazijnmedewerkers tot heftruckchauffeur en van productiemedewerkers tot transportplanner. Ben jij dus helemaal weg van de logistiek? Dan ben je bij ons zeker weten aan het adres. Ben je nog niet helemaal bekend met logistiek en ben je benieuwd of het iets is voor je? Wij denken dat je alles kunt leren en wij zijn ook bereid om je alles te leren.

Ontwikkeling
Apics doet er alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken. Daarbij hoort natuurlijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je functie. Vind je het leuk om een opleiding te doen? Of om door te groeien naar een andere functie? Onze opdrachtgevers en wij staan overal voor open en willen jou op je best zien!

Voor elke leeftijd!
Of je nou 25 of 55 bent, bij ons ben je welkom op iedere leeftijd. Veel werkgevers zoeken mensen met ervaring, mensen die alles al eens hebben meegemaakt. Bij Apics gaat het er niet om wat je bent, maar wat je kunt.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in