De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn ooit

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn.   

De Beren hebben de Berenpootjes ineen geslagen met DJ Fatguys en Silendisco.xxx. Zij organiseren door heel het land silent disco’s waarbij de zalen steevast zijn uitverkocht. Bij eerdere edities was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Na dit weekend zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop start na dit weekend. Grote kans dat je er snel bij moet zijn want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn. Op deze pagina kun je dit weekend middels een speciale actie ook gratis kaarten winnen.

De avond zal duren van 21.30 tot 00.00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren waaronder DJ Fatguys zelf. Daarnaast zullen er speciale promodames rondlopen die op lekkere drankjes en hapjes van De Beren trakteren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!

Wonen en bouwen gisteren 16:07

Sleutels van vernieuwde Groene Hart Lyceum overhandigd

Het vernieuwde Groene Hart Lyceum in Alphen is op vrijdag 25 september opgeleverd. Raymond Ophuis, hoofd huisvesting van SCOPE scholengroep, ontving de sleutels van het nieuwe gebouw uit handen van Martijn Du Prie, hoofdaannemer van Du Prie bouw en ontwikkeling.