De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn ooit

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn.   

De Beren hebben de Berenpootjes ineen geslagen met DJ Fatguys en Silendisco.xxx. Zij organiseren door heel het land silent disco’s waarbij de zalen steevast zijn uitverkocht. Bij eerdere edities was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Na dit weekend zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop start na dit weekend. Grote kans dat je er snel bij moet zijn want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn. Op deze pagina kun je dit weekend middels een speciale actie ook gratis kaarten winnen.

De avond zal duren van 21.30 tot 00.00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren waaronder DJ Fatguys zelf. Daarnaast zullen er speciale promodames rondlopen die op lekkere drankjes en hapjes van De Beren trakteren.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.