De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn ooit

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn.   

De Beren hebben de Berenpootjes ineen geslagen met DJ Fatguys en Silendisco.xxx. Zij organiseren door heel het land silent disco’s waarbij de zalen steevast zijn uitverkocht. Bij eerdere edities was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Na dit weekend zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop start na dit weekend. Grote kans dat je er snel bij moet zijn want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn. Op deze pagina kun je dit weekend middels een speciale actie ook gratis kaarten winnen.

De avond zal duren van 21.30 tot 00.00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren waaronder DJ Fatguys zelf. Daarnaast zullen er speciale promodames rondlopen die op lekkere drankjes en hapjes van De Beren trakteren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!

Gemeente gisteren 17:06

Voorbereid op de Eikenprocessierups en het Mediterraan Draaigatje

De gemeente heeft te maken met nieuwe planten en plaagdieren zoals de Eikenprocessierups en de mierensoort het Mediterraan Draaigatje die de nodige problemen geven in de openbare ruimte, maar wellicht ook bij jou in de tuin. Wethouder Gert-Jan Schotanus hing maandag 17 februari de eerste nestkasten op bij de parkeerplaats aan de Burgemeester Bruin Slotssingel, om vogels te lokken die de rupsen graag op hun menu zien.

Verkeer en vervoer gisteren 15:18

Steekterbrug in maart twee nachten dicht

Vanaf woensdag 4 maart gaat de Steekterbrug op de N207 twee nachten dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Tussen 21:00 en 06:00 uur is de brug afgesloten voor al het wegverkeer.

Advertorial Overige gisteren 14:23

Ontmoet de Frozenkarakters in zwembad De Hoorn

Zwembad De Hoorn organiseert voor het eerst een Frozenmiddag! In de voorjaarsvakantie komen Disneykarakters Anna, Elsa en Olaf op dinsdag 25 februari naar zwembad De Hoorn tussen 13:00 tot 15:00 uur.