De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Allereerste silent disco bij De Beren Alphen aan den Rijn ooit

Dansjes met een sateetje in de ene en een cocktail in de andere hand. Dat kan op vrijdag 13 september tijdens de allereerste silent disco ooit bij De Beren Alphen aan den Rijn.   

De Beren hebben de Berenpootjes ineen geslagen met DJ Fatguys en Silendisco.xxx. Zij organiseren door heel het land silent disco’s waarbij de zalen steevast zijn uitverkocht. Bij eerdere edities was de line-up al net zo gaaf als het feestje zelf en dat belooft nu niet anders te zijn. Na dit weekend zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop start na dit weekend. Grote kans dat je er snel bij moet zijn want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van De Beren Alphen aan den Rijn. Op deze pagina kun je dit weekend middels een speciale actie ook gratis kaarten winnen.

De avond zal duren van 21.30 tot 00.00 uur en diverse DJ’s zullen de revue passeren waaronder DJ Fatguys zelf. Daarnaast zullen er speciale promodames rondlopen die op lekkere drankjes en hapjes van De Beren trakteren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.