Pixabay

Alphen Eagles vormen combinatieteam met Nijmegen Pirates

In 2020 gaat Alphen Eagles weer deelnemen aan de American Football-competitie. Samen met de Nijmegen Pirates vormen zij aankomend seizoen een combinatieteam om uit te komen in de Tweede Divisie.

De Alphense American Football vereniging gaat samen met de Nijmegen Pirates een team oprichten om uit te komen in de nieuw te vormen Tweede Divisie. Deze competitie zal bestaan uit 3 teams, die eerst nog willen proeven van het full-contact American Football. In deze competitie zullen de zowel een uit- als een thuiswedstrijd tegen elkaar spelen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:43

Maskne is in opmars: “Acne door het gebruik van mondkapjes komt steeds vaker voor”

Op dit moment verandert er een hoop in ons leven door het coronavirus, zo is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en wordt iedereen in openbare ruimtes gevraagd een mondkapje te dragen. Bij dat laatste kan het probleem van Maskne ontstaan. Bij Complete Skincare weten ze als geen ander hoe ze dat kunnen verhelpen.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.