Alphens.nl
Advertorial Verkeer en vervoer

Alphens.nl gaat voor elektrisch met de PhatFour fiets

Zie je binnenkort iemand door Alphen aan den Rijn rijden op een stoere e-bike? Dan kan dat zo maar één van onze collega’s zijn op een PhatFour fiets! Het is het resultaat van een mooie samenwerking met de Alphense dealer Automarcato.

Alphens.nl zocht een nieuw vervoersmiddel, een duurzamer alternatief om ons door Alphen aan den Rijn te verplaatsen. “We hebben veel afspraken met Alphense ondernemers op locatie. Omdat we daarvoor vaak heel Alphen aan den Rijn door moeten, pakken we regelmatig de auto”, vertelt Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl. “Maar ook wij houden ons bezig met duurzaamheid. We zochten daarom een duurzamere manier om van afspraak naar afspraak te gaan.”

Stoere e-bikes van PhatFour

Zo’n duurzaam alternatief vonden we bij Automarcato, een lokaal merkonafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in auto’s met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar eigenaar Marc Wijnands kwam niet met een nieuwe auto op de proppen. Hij had nog iets veel beters: een PhatFour fiets. Sinds kort is Automarcato trotse dealer van deze stoere e-bikes.

Het idee en het ontwerp van de PhatFour fiets komt van drie vrienden met een passie voor voertuigen en design. Het resultaat? Een stoere e-bike met een skai lederen zadel en dikke banden, die we helemaal naar eigen smaak aan kunnen kleden. Onze nieuwe PhatFour fiets is straks dan ook herkenbaar aan de Alphens.nl stickers.

Direct enthousiast

“Toen het in een gesprek ter sprake kwam dat Alphens.nl een duurzamer vervoersmiddel zocht, wist ik gelijk dat de PhatFour fiets een goed alternatief was”, zegt Marc. “Met deze stoere e-bike kun je je eenvoudig en snel verplaatsen. En ook nog eens op een zeer comfortabele manier, want de PhatFour fiets heeft een prettige zithoogte.”

Veel overtuigingskracht was niet nodig. Jurre van Eyndhoven, commercieel manager bij Alphens.nl: "Wij waren direct enthousiast! Als lokaal internetplatform gaan wij graag samenwerkingen aan met lokale ondernemers. Geweldig om samen met Automarcato tot zo'n oplossing te komen." Een mooie nieuwe samenwerking is geboren.

Zie je ons voorbij rijden op onze PhatFour fiets? Zwaai vooral even!


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!