Alrijne Ziekenhuis

Alrijne Ziekenhuis Alphen neemt nieuwe balie Aanmelden & Registratie in gebruik

Vanaf nu melden patiënten zich voor een afspraak aan bij de nieuwe balie Aanmelden & Registratie in Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn. Na het aanmelden kunnen patiënten direct door naar de wachtkamer. Aanmelden op de polikliniek is niet meer nodig. 

Dankzij de centrale aanmeldbalie zijn aparte balies per polikliniek minder noodzakelijk. Ook voor afspraken maken is dit vaak niet meer nodig. Veel afspraken worden online gemaakt en patiënten kunnen voor vervolgafspraken (korte termijn) terecht in een aparte spreekkamer waar meer privacy is.

Door de vrijgekomen vierkante meters zijn op de poliklinieken extra spreekkamers en ruimtes voor zorg gecreëerd. Op dit moment wordt er nog verbouwd op de poli's KNO en Oogheelkunde. De werkzaamheden hiervoor zijn bijna afgerond, meldt Alrijne. 

Nieuwe routenummers

Na het aanmelden kun je direct naar de wachtkamer om plaats te nemen. Je wordt daar opgehaald voor jouw afspraak. Let op: het kan zijn dat jouw polikliniek op een andere plek in het gebouw zit of dat een wachtkamer gedeeld wordt met een andere afdeling. Je vindt het juiste routenummer op jouw afspraakbevestiging en op het informatiebord bij de ingang.

Minder reistijd

Als deze werkzaamheden zijn afgerond, betekent het voor Alphenaren dat zij straks vaker een afspraak kunnen maken in het Alphense ziekenhuis. Dat scheelt reistijd, want nu was vaak het geval dat Alphenaren voor een afspraak naar de locatie van Alrijne in Leiderdorp moesten. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!