Advertorial Politiek

André de Jeu voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. André de Jeu is de nummer 1 en daarmee lijsttrekker op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Ik ben directeur van Vereniging Sport en Gemeenten. Een koepelorganisatie van gemeenten die gemeentelijke belangen behartigt bij de rijksoverheid, de georganiseerde sport en andere landelijke partners zoals NOC*NSF. Ik zit sinds 2010 in de gemeenteraad voor Nieuw Elan.

Ik vind dat Alphen trots kan zijn op wat er allemaal is. We zijn een echte Groene Hart gemeente. We staan op plaats 2 van de gelukkigste gemeenten van Nederland. Dat is mede te danken aan een aantrekkelijk woon- en werkklimaat, de aandacht voor recreatie, sport en cultuur én aan goede voorzieningen in alle kernen. Wij willen dat met Nieuw Elan voor de toekomst verder versterken.

Met de uitkomsten van politiek heb je elke dag te maken. Met kleine en grote zaken. Op je werk, thuis, in de straat, wijk of bijvoorbeeld bij de sportclub. Natuurlijk gaat de gemeente niet over alles, maar het is wel de dichtstbijzijnde overheid. Als je dingen wil bereiken of veranderen is er via de lokale politiek veel mogelijk. Wij willen met onze bewezen lokale daadkracht steeds zichtbare stappen zetten. Met minder bemoeienis van de gemeente en met meer deelname en invloed van inwoners, bedrijven en andere organisaties."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 1.
J.A. de Jeu (André)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.