Nieuw Elan logo
Tip!

Nieuw Elan

Nieuw Elan
De politieke verschillen tussen de oude partijen zijn nagenoeg verdwenen, waardoor het kennelijk weinig uitmaakt op welke gevestigde partij er wordt gestemd. De oude partijen hebben de laatste tijd allemaal een bepaalde soort mufheid gekregen, die de komst en acceptatie van frisse ideeën eigenlijk onmogelijk maakt.

De nieuwe politiek die wij voorstaan, betekent hopelijk het faillissement van de regentencultuur en de achterkamertjes politiek.

Nieuw Elan gaat het dus niet om links of rechts, maar gaat het tussen goed en niet goed; tussen oud en nieuw!

Nieuw Elan eist een zeer kritische en controlerende Gemeenteraad die het Gemeentebestuur stevig onder de loep neemt en niet aarzelt om bestuurders tot de orde te roepen als daadkrachtig beleid uitblijft.

 

Nieuw Elan is een lokale partij met als uitgangspunt: ‘Wat is goed voor Alphen aan den Rijn?’

Nieuw Elan is niet aan leeftijd gebonden, wij zijn een partij die bestaat uit jongeren en ouderen. Allemaal kritische burgers, die vinden dat er in onze fusiegemeenten een “nieuwe politieke wind” moet gaan waaien. Wij willen af van de oude manier om in achterkamertjes afspraken tussen meerderheidspartijen te maken. Wij willen onderwerpen op de agenda zetten, die de bevolking belangrijk vindt.
 
Nieuw Elan wil een onafhankelijke en kritische gemeenteraad, die het bestuur permanent controleert en die niet aarzelt om falende bestuurders tot de orde te roepen.
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in