Nieuw Elan

Nieuw Elan roept op om mee te denken over de toekomst van je gemeente

Nieuw Elan roept bewoners van Koudekerk op om mee te denken over de toekomst van hun gemeente. Tijdens de bijeenkomst “Een goed gesprek” op vrijdag 17 november gaan ze het gesprek aan met de bewoners van Koudekerk aan den Rijn.  

Het bestuur van de partij heeft een agenda samengesteld met lokale onderwerpen waarover nagedacht moet worden. Ze roepen de inwoners van Koudekerk aan den Rijn op om hun ideeën en meningen te delen. De politieke partij wil naar de toekomst kijken van de gemeente met de input van de bewoners.  

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 november in Vrije Tijdscentrum De Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn. Inloop is vanaf 19:30 uur. Pim Perquin zal de gespreksleider zijn tijdens de bijeenkomst. Inwoners van Koudekerk aan den Rijn zijn hierbij van harte welkom voor een goed gesprek.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.