Josh Walet
Blog Overige

ARC en Alphense Boys in actie

FC ’s-Gravenzande schakelde in het bekertoernooi Alphense Boys uit, maar liet zich vervolgens door Aarlanderveen uit datzelfde toernooi wippen. Met nagenoeg dezelfde opstelling kwam de dit seizoen vooralsnog tegenvallende club naar ARC. Moest kunnen voor de Racing zou men vooraf denken. Dat viel dus tegen.

Beide tams kwamen niet tot scoren, maar aan Alphense zijde was men niet ontevreden met het gelijkspel. In de eerste helft voetbalden de bezoekers namelijk beter en het was aan doelman Aäron Balk te danken dat het halverwege niet tenminste 2-0 stond. Luuk Samsom viel al snel uit en het ziet er naar uit dat hij tot de winterstop niet meer beschikbaar is.

Alphense Boys speelde bij vlagen bijzonder aantrekkelijk voetbal tegen de bezoekende laagvlieger Alcides. De club uit Meppel kwam vrij snel op voorsprong, maar was toch duidelijk minder dan de thuisploeg. Cem Sahin, met Joey Lauhouh uitblinker, schoot uit een onmogelijke hoek uit een vrije trap de gelijkmaker binnen. De 2-1 viel niet veel later door Lauhouh. Een kwartier na de pauze kwam spits Kees Tol binnen de lijnen en die liet meteen merken dat hij eigenlijk in de basis hoort.

Cahin stuurde hem direct met een verre pass diep waarna hij net buiten de zestien onreglementair werd gestuit. Dat betekende rood voor de Meppelaar en een vrije trap voor Boer die zelf fraai de 3-1 liet noteren. Met 11 tegen 10 ging Alphense Boys een beetje loepen knoeien en de gasten wisten het nog spannend te maken: 3-2. Toen gingen de gastheren weer even lekker voetballen hetgeen de 4-2 van Kaper Michel opleverde. Het betekende de 5e overwinning op een rij en wat minstens zo belangrijker is, het voetbal wordt met de week beter en aantrekkelijker. Dit spel verdient absoluut meer kijkers dan de krap 100.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winkels gisteren 17:25

Spellenwinkel Hoge Ogen verhuist terug naar Hooftstraat

Na vijf jaar in de Julianastraat gevestigd te zijn geweest, verhuist spellenwinkel Hoge Ogen nu terug naar hun oude pand in de Hooftstraat, schuin tegenover de Toko. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel gereed te maken voor de opening op zaterdag 30 mei.

Alphens Restaurantweek gisteren 16:49

De laatste week van de Eight Drive is ingegaan

Volgende week openen horecagelegenheden weer hun deuren, zo ook Grand Café Eight. Daarom kun je deze week voor het laatst genieten van een afhaalgerecht en het heerlijke ijs bij de Eight Drive. Maar goed nieuws: de lekkere en gezonde maaltijden kun je gewoon nog blijven bestellen!

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 15:21

Thuis genieten van films met de tips van Castellum

Castellum moet de deuren nog een tijdje gesloten houden vanwege een geplande verbouwing. Je kunt dus helaas nog even niet genieten van jouw favoriete films in hun bioscoop. Maar met de tips van de medewerkers van Castellum kun je thuis wel genieten van de leukste films!

Verkeer en vervoer gisteren 14:25

Mag vrachtverkeer straks over de busbaan van de N207?

Zes keer per uur rijdt er een bus over de busbaan N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn. De rest van het uur is de busbaan leeg. Moet de busbaan daarom voor vrachtverkeer opengesteld worden?