Josh Walet
Blog Sport

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Spijkenisse

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Spijkenisse. Het eerste elftal wordt al jaren getraind door Peter Wubben die in die hoedanigheid ook al een aantal jaren bij Alphense Boys werkzaam was geweest.  

De club moest vorig seizoen vechten tegen degradatie en ook dit jaar gaat het nog niet echt denderend. De ploeg heeft slechts vier punten, ARC heeft er welgeteld 1 meer. Beide teams wonnen tot nu toe eenmaal. De Racing is in uitwedstrijden, al zijn het er pas twee, nog ongeslagen. Duidelijk is wel dat  de verliezer nu al in zwaar weer terechtkomt.

Alphense Boys speelt zaterdagavond in Haren, nabij Groningen, tegen Be Quick 1887. Die club werd jaren geleden in een finalewedstrijd tegen ARC uit de Topklasse gehouden. Alphense Boys heeft zes punten, Be Quick moet het vooralsnog doen met vijf. Vier van die vijf behaalde Be Quick 1887 in de twee thuiswedstrijden en is dus in Haren nog ongeslagen. Sterker nog, er hoefde op eigen veld nog geen tegengoal worden geïncasseerd.

AVV Alphen krijgt visite va het Rotterdamse HOV/DJSCR. Dat gebeurde onlangs ook al eens, maar toen betrof het door Alphen gewonnen bekerwedstrijd. Hoop Op Vooruitgang-De Jonge Spartaan SCR Combinatie Rotterdam mag met recht een fusieclub worden genoemd. HOV, De Jonge Spartaan, DJS en SCR waren eerder zelfstandige clubs. Deze opponent mag geen enkel probleem vormen voor Rob de Lange en zijn manschappen. Opmerkelijk is dat het team in de twee gespeelde wedstrijden zes tegen kreeg.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:01

Wouter Blok en KV Tempo aan het einde van het seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Wouter Blok en Tempo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in goed overleg tussen beide partijen besloten. De inwoner van Bodegraven is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Alphense korfbalvereniging. Ook Robin Sas, trainer van het tweede team, gaat Tempo verlaten. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Alphense club. 

Wonen en bouwen gisteren 16:35

Woonforte: pas op voor illegale slapers

In de wintermaanden krijgt Woonforte geregeld meldingen van bewoners dat er illegale slapers bivakkeren in flats. Daarom raadt Woonforte aan om geen onbekende mensen binnen te laten, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Blog Opinie gisteren 15:31

ARC heeft het niet gemakkelijk, veel doelpunten bij Alphen - Stompwijk

ARC moest zaterdag in de Utrechtse wijk Ondiep aantreden tegen koploper DHSC, de club die samen met de Racing promoveerde uit de eerste klasse A. Op het sportpak Wesley Sneijder is de fusieclub dit seizoen onverslaanbaar. Ook ARC ondervond dat en ging met 2-1 ten onder.