Josh Walet
Blog Sport

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Spijkenisse

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Spijkenisse. Het eerste elftal wordt al jaren getraind door Peter Wubben die in die hoedanigheid ook al een aantal jaren bij Alphense Boys werkzaam was geweest.  

De club moest vorig seizoen vechten tegen degradatie en ook dit jaar gaat het nog niet echt denderend. De ploeg heeft slechts vier punten, ARC heeft er welgeteld 1 meer. Beide teams wonnen tot nu toe eenmaal. De Racing is in uitwedstrijden, al zijn het er pas twee, nog ongeslagen. Duidelijk is wel dat  de verliezer nu al in zwaar weer terechtkomt.

Alphense Boys speelt zaterdagavond in Haren, nabij Groningen, tegen Be Quick 1887. Die club werd jaren geleden in een finalewedstrijd tegen ARC uit de Topklasse gehouden. Alphense Boys heeft zes punten, Be Quick moet het vooralsnog doen met vijf. Vier van die vijf behaalde Be Quick 1887 in de twee thuiswedstrijden en is dus in Haren nog ongeslagen. Sterker nog, er hoefde op eigen veld nog geen tegengoal worden geïncasseerd.

AVV Alphen krijgt visite va het Rotterdamse HOV/DJSCR. Dat gebeurde onlangs ook al eens, maar toen betrof het door Alphen gewonnen bekerwedstrijd. Hoop Op Vooruitgang-De Jonge Spartaan SCR Combinatie Rotterdam mag met recht een fusieclub worden genoemd. HOV, De Jonge Spartaan, DJS en SCR waren eerder zelfstandige clubs. Deze opponent mag geen enkel probleem vormen voor Rob de Lange en zijn manschappen. Opmerkelijk is dat het team in de twee gespeelde wedstrijden zes tegen kreeg.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.