Atelier Verfstreken
Advertorial Maatschappelijk

Atelier Verfstreken is nieuwsgierig naar jouw wens voor 2023

Je knippert met je ogen en voor je het weet dient het nieuwe jaar 2023 dient zich al aan. De kunstenaars van Atelier Verfsteken gaan vanaf januari 2023 met jouw wens voor het nieuwe jaar aan de slag. Ze geven hier hun eigen draai aan en, zoals je weet, verrassen ze je altijd met het eindresultaat. Via Facebook en Instagram kun je het proces volgen. Ook vertellen de kunstenaars met welke wens ze bezig zijn en wat ze erbij bedacht hebben.

Maar eerst gaan ze alle wensen verzamelen. Ze hebben namelijk jouw wens nodig. Alles kan: heb je een wens of wil je iets veranderen in je leven, wil je iets doen waar je echt blij van wordt? Wil je koning worden of popster, wil je een leuk huisdier of is je wens voor een droomreis te maken? Niets is te gek.

Je kunt in de maand december en januari bij Atelier Verfstreken binnenlopen en jouw wens voor 2023 vertellen in De Stoel. Meteen een mooi moment om even rond te kijken in de cadeauwinkel voor een uniek cadeautje of een leuk kunstwerk in de kunstuitleen. 

In januari gaan de kunstenaars zich over de wensen buigen en kiezen zij er enkele uit om een schilderij of ander kunstwerk van te maken. Een wens uitwerken kost tijd en elke keer als er eentje af is delen ze dat met jullie via social media. Als je je wens herkent, laat het vooral weten!

Bij Atelier Verfstreken is er voor iedere wens een leuke attentie. De mooiste wens wordt beloond met een extra verrassing!


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.