Advertorial Horeca

Back to the 90’s en 00’s quizavond met muziek bij De Beren

Herken jij die hit nog van de Backstreet Boys? Hoe het populaire spelletje heette op je Gameboy? Hoe de tijger heette die op de Flippo's stond? Weet jij dit allemaal nog? Dan moeten jij en je team zeker meedoen aan deze te gekke quiz!

De Beren Alphen aan den Rijn organiseert op donderdagavond 14 april in hun restaurant een quiz (inclusief muziek!) thema avond. Vanaf 19:30 uur ga je voor even terug naar de 90's en 00's. Hoe tof is dat?!

Je kan je team (4 tot 6 personen) aanmelden via www.jeroencitroen.nl/aanmelden Wacht niet te lang met aanmelden, er is beperkt plek. Deelname is € 10 p.p. (of 22 gulden). Dit is inclusief unieke 90's gadget voor elke deelnemer.

Tag degene die alles van de 90's en 00's weet!

alphen quiz 90s 00s de beren.jpg


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.