Advertorial Horeca

Begin het jaar goed met de All-in Maand bij La Cubanita

2023 staat weer voor de deur. Wil jij het jaar goed beginnen? Dat kan bij La Cubanita. In januari geniet je namelijk van de All-in Maand, een bijzonder lekker én voordelig arrangement!

Na twee gekke jaren waarin La Cubanita helaas geen actiemaand heeft kunnen organiseren, gaan ze het jaar 2023 knallend van start met de All-in Maand. Bij dit arrangement kun je onbeperkt genieten van de lekkerste tapas, inclusief drankjes (tapbier, fris, wijn, sangria en warme dranken). Als kers op de taart zit er ook nog een heerlijk dessert bij de prijs inbegrepen!

De gehele maand januari geniet je van het All-in arrangement. En dat voor slechts € 34,50 per persoon van zondag tot en met donderdag en op vrijdag en zaterdag voor slechts € 39,50. Zo weet jij precies waar je aan toe bent voor een gezellige avond uit! Ideaal, toch?

Reserveer snel jouw tafeltje voor de maand januari

Klik hier voor de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.