Advertorial Werken

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de Meet & Greet van Thijs Standbouw

Bij het familiebedrijf Thijs Standbouw is het team continu in beweging. Door hun jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen zij met trots zeggen dat ze gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau.

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek en lijkt het je leuk om te werken binnen de uitdagende branche van de beurzen en evenementen? Ga dan zeker even langs tijdens de Meet & Greet op woensdag 15 februari. Tussen 19:00 en 21:00 uur kun je vrijblijvend kennis maken en vertellen zij je graag meer over het bedrijf en alle openstaande functies.

Voor wie

De Meet & Greet is voor werkzoekenden, schoolverlaters die intern opgeleid willen worden en nieuwsgierigen. Ervaring in de branche is niet vereist.

“Wij zijn doeners, daadkrachtige aanpakkers en als één team gaan we voor het allerbeste resultaat. We zijn op zoek naar mensen die passen bij ons familiebedrijf”, vertelt een medewerker van Thijs Standbouw.

“Waar we naar op zoek zijn? We zoeken mensen die positief en flexibel zijn en in het bezit van een flinke dosis humor. We houden van sterke persoonlijkheden, mensen die zich niet gek laten maken. Thijs Standbouw is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je kunt ontwikkelen en een plek waar je door kunt groeien in zowel functie als opleidingen.”

Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet kun je nieuwe banen ontdekken, kennismaken met je toekomstige collega’s, krijg je informatie over de openstaande vacatures en een rondleiding. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan aan voor de Meet & Greet via werkenbij@thijsstandbouw.nl


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.