Advertorial Werken

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de Meet & Greet van Thijs Standbouw

Bij het familiebedrijf Thijs Standbouw is het team continu in beweging. Door hun jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen zij met trots zeggen dat ze gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau.

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek en lijkt het je leuk om te werken binnen de uitdagende branche van de beurzen en evenementen? Ga dan zeker even langs tijdens de Meet & Greet op woensdag 15 februari. Tussen 19:00 en 21:00 uur kun je vrijblijvend kennis maken en vertellen zij je graag meer over het bedrijf en alle openstaande functies.

Voor wie

De Meet & Greet is voor werkzoekenden, schoolverlaters die intern opgeleid willen worden en nieuwsgierigen. Ervaring in de branche is niet vereist.

“Wij zijn doeners, daadkrachtige aanpakkers en als één team gaan we voor het allerbeste resultaat. We zijn op zoek naar mensen die passen bij ons familiebedrijf”, vertelt een medewerker van Thijs Standbouw.

“Waar we naar op zoek zijn? We zoeken mensen die positief en flexibel zijn en in het bezit van een flinke dosis humor. We houden van sterke persoonlijkheden, mensen die zich niet gek laten maken. Thijs Standbouw is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je kunt ontwikkelen en een plek waar je door kunt groeien in zowel functie als opleidingen.”

Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet kun je nieuwe banen ontdekken, kennismaken met je toekomstige collega’s, krijg je informatie over de openstaande vacatures en een rondleiding. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan aan voor de Meet & Greet via werkenbij@thijsstandbouw.nl


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.