Bezemer Fitness
Advertorial Sport

Bezemer Fitness weer beste sportschool van Alphen

Alphense sportschool Bezemer Fitness is weer uitgeroepen tot beste sportschool van de gemeente Alphen aan den Rijn. Afgelopen week wonnen zij voor onze gemeente de Dutch Fitness Awards 2021. “We zijn hier, zeker na afgelopen tijd, ontzettend blij mee en natuurlijk heel erg trots op”, aldus eigenaar Thijs Bezemer.

Al eerder mocht Bezemer Fitness zich de beste sportschool van Nederland (2018) en van Zuid-Holland (2019) noemen. Dit jaar mag Bezemer Fitness ook weer de Gold Award in ontvangst nemen. Deze award krijgen alle fitnessclubs die minimaal een gemiddelde van 9,0 of hoger hebben gehaald. “Het is geen makkelijke tijd. Maar we zetten onze schouders eronder en doen er alles aan om positief te blijven. Het is fijn om te zien dat dit wordt opgemerkt”, vertelt Thijs Bezemer.

“Samen met het team is er een prachtige sportschool neergezet en het is goed om te zien dat er zoveel mensen hard werken aan hun gezondheid. Er liggen nog genoeg ideeën op de plank om de komende tijd te gaan realiseren. Wie weet vallen we volgend jaar weer in de prijzen, wij gaan er in ieder geval hard ons best voor doen!”


Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.

Politiek plein vandaag 12:34

Extra inzet voor arbeidsparticipatie

Wethouder Anouk Noordermeer heeft toegezegd dit jaar met een ambitieus plan te komen om de arbeidsparticipatie in Alphen aan den Rijn te vergroten. Dit deed ze in de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni, naar aanleiding van een amendement dat GroenLinks en PvdA hierover indienden.

Onderwijs en opvang vandaag 11:48

Directrice neemt afscheid na 25 jaar in het onderwijs

Marianne Sneep is 25 jaar werkzaam geweest op basisschool De Tamboerijn in de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Zij werkte er eerst als leerkracht, vervolgens als intern begeleider en de laatste jaren als directrice. Afgelopen week nam zij afscheid.