De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Borrels, Bites en gezelligheid bij Pubquiz De Beren Alphen aan den Rijn

Na het succes van de Pubquiz in september zetten IQuizzen en De Beren Alphen aan den Rijn weer een nieuwe editie neer. De tweede editie vindt plaats op donderdag 24 oktober.  

De avond begint om 20:00 uur en staat wederom in het teken van Borrels & Bites, toffe prijzen en heel veel gezelligheid. Teams mogen uit maximaal 5 personen bestaan, maar supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Was je er de vorige keer bij en wil je revanche? Of kon je er toen niet bij zijn en wil je de strijd nu wel aan gaan? Er is nog plek vrij voor teams. Dus vind maximaal 4 vrienden, bundel je kennis en schrijf je in via alphenaandenrijnrestaurant@beren.nl!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.