Josh Walet
Advertorial JA in de Horeca

Chiara (19) zegt JA in de Horeca: “Ik heb onwijs veel plezier in mijn werk”

Het is hard werken in de horeca. Maar Chiara (19) doet dat altijd met een grote glimlach op haar gezicht. “Ik vind het zo leuk om bij Wet ’n Wild te werken. De sfeer binnen het team is geweldig en het contact met de gasten is heel leuk. Elke dag komen er weer nieuwe leuke herinneringen bij!”

Wie bij Wet ’n Wild binnenloopt, zal ongetwijfeld een grote variatie aan gasten zien. Van gezinnen en jongeren tot aan zakenmensen en ouderen. Niet gek, want het restaurant is voor iedereen. “Een hapje en een drankje op het terras, even er tussenuit met de kinderen, of lekker binnen in ons restaurant genieten van een driegangenmenu. Wet ‘n Wild staat voor gezelligheid en die gezelligheid is er voor iedereen. En onze menukaart biedt genoeg keuze, of je nu komt voor een snelle hap of een lekker uitgebreide maaltijd”, vertelt Chiara.

Hart voor de horeca

Bij Chiara zat het gevoel voor de horeca er al vroeg in. “Toen ik klein was hadden mijn ouders een restaurant. Hier ben ik ook deels in opgegroeid. Op mijn 14e draaide ik al voor het eerst een paar avonden mee achter de bar”, herinnert ze zich. Niet veel later stopte haar ouders met het restaurant. Maar na aan een baan in de horeca geproefd te hebben miste ze de horeca heel erg. “Ik dacht, doe eens gek. Ik ga de sprong gewoon wagen. Wet ’n Wild heb ik altijd een leuke plek gevonden, dus toen ik op social media voorbij zag komen dat zij personeel zochten, heb ik geen moment getwijfeld.”

En daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels werkt Chiara alweer ruim een jaar met veel plezier bij Wet ’n Wild. Sinds februari werkt ze zelfs fulltime als allround bediening en shiftleader. “Dit houdt in dat ik overal in de bediening kan worden ingezet. Dus niet alleen drankjes runnen, eten lopen of bestellingen opnemen, maar ook achter de bar. En op de vloer stuur ik waar nodig collega's aan. Overigens werk ik ook regelmatig in de andere restaurants van Martin en Selina.” Ook als ze in september weer gaat studeren, zal Chiara in de drie restaurants blijven werken. “Dan zal ik veel minder op de werkvloer staan. Dat ga ik onwijs missen.”

Plezier spat er vanaf

Werken bij Wet 'n Wild bevalt Chiara dus goed. Erg goed zelfs. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de sfeer bij ons is geweldig.” Hoe dat komt? “Mede door de leuke collega’s heb ik het onwijs naar mijn zin. We doen ook regelmatig wat met elkaar. En die gezelligheid werkt door in de service en vriendelijkheid naar onze gasten toe”, zegt Chiara. “Bij Wet ‘n Wild is iedereen altijd vrolijk. En al ben je niet vrolijk, dan word je door je collega’s wel vrolijk gemaakt. Als gast zie je dat de werknemers plezier hebben in hun werk en ook graag die service willen geven. Mooier kan toch niet?”

Chiara zegt JA tegen werken in de Horeca. Word jij haar nieuwe collega? Solliciteer direct op één van de openstaande vacatures bij Wet ‘n Wild. Of neem een kijkje bij de andere horeca vacatures op JAindeHoreca.nl.

JAindeHoreca-chiara.png


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.