Josh Walet
Advertorial JA in de Horeca

Chiara (19) zegt JA in de Horeca: “Ik heb onwijs veel plezier in mijn werk”

Het is hard werken in de horeca. Maar Chiara (19) doet dat altijd met een grote glimlach op haar gezicht. “Ik vind het zo leuk om bij Wet ’n Wild te werken. De sfeer binnen het team is geweldig en het contact met de gasten is heel leuk. Elke dag komen er weer nieuwe leuke herinneringen bij!”

Wie bij Wet ’n Wild binnenloopt, zal ongetwijfeld een grote variatie aan gasten zien. Van gezinnen en jongeren tot aan zakenmensen en ouderen. Niet gek, want het restaurant is voor iedereen. “Een hapje en een drankje op het terras, even er tussenuit met de kinderen, of lekker binnen in ons restaurant genieten van een driegangenmenu. Wet ‘n Wild staat voor gezelligheid en die gezelligheid is er voor iedereen. En onze menukaart biedt genoeg keuze, of je nu komt voor een snelle hap of een lekker uitgebreide maaltijd”, vertelt Chiara.

Hart voor de horeca

Bij Chiara zat het gevoel voor de horeca er al vroeg in. “Toen ik klein was hadden mijn ouders een restaurant. Hier ben ik ook deels in opgegroeid. Op mijn 14e draaide ik al voor het eerst een paar avonden mee achter de bar”, herinnert ze zich. Niet veel later stopte haar ouders met het restaurant. Maar na aan een baan in de horeca geproefd te hebben miste ze de horeca heel erg. “Ik dacht, doe eens gek. Ik ga de sprong gewoon wagen. Wet ’n Wild heb ik altijd een leuke plek gevonden, dus toen ik op social media voorbij zag komen dat zij personeel zochten, heb ik geen moment getwijfeld.”

En daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels werkt Chiara alweer ruim een jaar met veel plezier bij Wet ’n Wild. Sinds februari werkt ze zelfs fulltime als allround bediening en shiftleader. “Dit houdt in dat ik overal in de bediening kan worden ingezet. Dus niet alleen drankjes runnen, eten lopen of bestellingen opnemen, maar ook achter de bar. En op de vloer stuur ik waar nodig collega's aan. Overigens werk ik ook regelmatig in de andere restaurants van Martin en Selina.” Ook als ze in september weer gaat studeren, zal Chiara in de drie restaurants blijven werken. “Dan zal ik veel minder op de werkvloer staan. Dat ga ik onwijs missen.”

Plezier spat er vanaf

Werken bij Wet 'n Wild bevalt Chiara dus goed. Erg goed zelfs. “Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de sfeer bij ons is geweldig.” Hoe dat komt? “Mede door de leuke collega’s heb ik het onwijs naar mijn zin. We doen ook regelmatig wat met elkaar. En die gezelligheid werkt door in de service en vriendelijkheid naar onze gasten toe”, zegt Chiara. “Bij Wet ‘n Wild is iedereen altijd vrolijk. En al ben je niet vrolijk, dan word je door je collega’s wel vrolijk gemaakt. Als gast zie je dat de werknemers plezier hebben in hun werk en ook graag die service willen geven. Mooier kan toch niet?”

Chiara zegt JA tegen werken in de Horeca. Word jij haar nieuwe collega? Solliciteer direct op één van de openstaande vacatures bij Wet ‘n Wild. Of neem een kijkje bij de andere horeca vacatures op JAindeHoreca.nl.

JAindeHoreca-chiara.png


Meer nieuws

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.