Advertorial Beauty en verzorging

Complete Skincare, Grip op je eetgedrag en Body and Mind United kijken uit naar 2021

Complete Skincare vormt samen met Grip op je eetgedrag en Body and Mind United een dynamisch en snel groeiend bedrijf. Via deze weg willen de drie bedrijven iedereen fijne feestdagen en een knallend 2021 wensen. Zij kijken terug naar de samenwerking van het afgelopen jaar en kijken vooruit naar wat 2021 hen te bieden heeft.

‘’Door onze hechte samenwerking ondersteunen we elkaar goed. Dat zorgt voor een mooie groei van onze bedrijven’’, laat Madelinde van Complete Skincare weten. ‘’Ondanks dat we nu in de tweede lockdown zitten, zitten wij niet stil en gaan wij er 100 procent voor. We steunen we elkaar door dik en dun!’’

Madelinde is ook heel trots op wat de drie bedrijven tot nu toe hebben neer gezet. Begin 2020 startte Madelinde een samenwerking met Annouschka van Grip op je eetgedrag en in september 2020 kwam Jaqueline van Body and Mind United massage salon het team versterken. ‘’Steeds meer mensen weten onze praktijk te vinden en maken kennis met ons ruime aanbod.’’

Want naast het begeleiden van jouw eetgedrag en de diverse massages is er ook de schoonheidssalon waar je terecht kan voor heerlijk ontspanning. Alles is mogelijk bij de drie dames. Van huidverbetering tot het verwijderen van huidoneffenheden en ontsierende adertjes in het gelaat.

De toekomst van Complete Skincare

In 2021 wil Complete Skincare zich nog verder ontwikkelen. ‘’Zo zou je medio 2021 ook bij ons terecht kunnen voor medische camouflage en hoop ik mijn opleiding medisch specialiste af te kunnen ronden. Zo kan ik de samenwerking met huisartsen en dermatologen nog verder uitbreiden.’’

Complete Skincare verzorgt in 2021 ook weer een aantal mooie nieuwe behandelingen van Klapp. ‘’Verder moeten we even kijken hoe alles zich gaat ontwikkelen met het coronavirus. Dit vraagt ons, als ondernemer, om flexibiliteit. We zullen eigenlijk van maand tot maand moeten gaan kijken hoe de ontwikkelingen verlopen.’’ En dat houdt het ondernemen wel extra uitdagend voor Madelinde.

Dankbaarheid bij Grip op je eetgedrag

‘’Het was een heel dubbel jaar’’, vertelt Annouschka, van Grip op je eetgedrag. ‘’Misschien wil jij, net als vele anderen, 2020 wel het liefst zo snel mogelijk vergeten. Voor anderen was dit juist het jaar waarin ze eindelijk eens echt konden afrekenen met die ongewenste kilo’s.’’ Annouschka is dankbaar voor alle geweldige deelnemers die dit jaar in zijn gestapt in haar traject. ‘’En ook voor de prachtige resultaten die ik hen heb zien boeken.’’

Annouschka gaat zich in 2021 fulltime focussen op haar bedrijf. ‘’2020 was voor mij het jaar van groei en het jaar waarin ik de knoop heb doorgehakt om per 1 januari 2021 als fulltime ondernemer aan de slag te gaan.’’ Zij kijkt dan ook uit naar al die prachtige mensen die ze komend jaar weer mag ontmoeten en mag helpen in hun worsteling met eten. ‘’Misschien ben jij er daar wel één van!’’

De plannen van Body and Mind United

Jaqueline, van Body and Mind United wenst dat 2021 een beter jaar zal worden voor iedereen. ‘’In 2021 ben ik van plan mijzelf te blijven ontwikkelen als behandelaar.’’ Aankomende maand start Jaqueline haar opleiding medische basiskennis zodat haar behandelingen gedeeltelijk vergoed kunnen worden indien je aanvullend verzekerd bent. ‘’Tevens staan er op mijn wensenlijst voor aankomend jaar nog manuele lymfedrainage en Miraja Soul Energy.’’ De kans is groot dat deze lijst nog wordt uitgebreid aan de hand van tips en suggesties. Jaqueline hoopt jou in 2021 in de praktijk te mogen ontvangen om je te helpen en te ondersteunen in jouw gezondheid.

Madelinde, Annouschka en Jaqueline willen iedereen die in 2020 de salon heeft bezocht, bedanken voor hun vertrouwen in hen. ‘’Wij hopen jou na 19 februari 2021 weer te mogen verwelkomen bij ons in de salon. Voor nu rest ons alleen nog om iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen!”


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!