Josh Walet

Corona vaccinatielocatie Alphen aan den Rijn één dag minder open

De coronapandemie komt tot een einde en steeds minder mensen laten zich vaccineren. GGD Hollands Midden heeft daarom besloten de locatie Nieuwe Sloot één dag minder te openen.

“Voortaan zijn onze vaste corona vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden een dag minder geopend”, laat GGD Hollands Midden weten. Op deze locaties kun je nu van woensdag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 14:30 uur terecht voor een vaccinatie.

“Iedereen van 12 jaar of ouder kan zonder afspraak binnenlopen. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen!” Kinderen van 5 tot 11 moeten wel altijd een afspraak maken. Eerder sloot de pop-up locatie in het gemeentehuis al vanwege een gebrek aan mensen die zich lieten vaccineren.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.