Corona Sneltest Point
Advertorial Coronavirus in Alphen

Coronasneltest in Alphen aan den Rijn

Testen via Corona Sneltest Point is de perfecte keuze als je je veilig, betrouwbaar, maar vooral ook snel wil laten testen op corona in Alphen aan den Rijn. Als je een afspraak wil maken voor een reguliere coronatest, moet je soms dagen wachten voor je er terecht kunt. Ben je eenmaal getest, kan het daarna nóg twee dagen duren tot je de uitslag hebt. Bij Corona Sneltest Point kun je vaak vandaag of morgen terecht, en weet je vrijwel meteen waar je aan toe bent. Zo lopen jij én je omgeving zo min mogelijk risico!

Testuitslag binnen 15 minuten

Met de kwalitatief hoogstaande coronasneltest van Corona Sneltest Point krijg je binnen een kwartier de uitslag. Als je beginnende klachten hebt adviseren ze je een online reservering te maken voor de Abbott Sneltest, oftewel de neus swab. Bij deze Sneltest wordt er getest op antigenen. Heb je al meerdere dagen of langer klachten? Dan raden zij (ook) de test op antistoffen aan, door middel van een vingerprik bloedtest. Als er antilichamen in je bloed te zien zijn, kunnen zij tevens bepalen of je eerder een COVID19-besmetting hebt gehad. In allebei de gevallen ontvang je de uitslag van de test via 15 minuten per e-mail.

Betrouwbare coronasneltest

De coronasneltesten van Corona Sneltest Point voldoen aan strenge eisen: de antigenentest voldoet aan de regels van de GGD en het RIVM en de antistoffentest is zelfs Europees CE gekeurd. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionals, onder toezicht van een geregistreerde BIG arts. Als je optimaal getest wil worden, adviseert Corona Sneltest Point je om beide testen te doen. Bij een negatieve uitslag van de coronasneltest krijg je bij het combi-pakket automatisch een non-COVID-19-reisverklaring, waarmee je naar het buitenland kunt reizen. Alle positieve testresultaten geeft Corona Sneltest Point officieel door aan de GGD. De coronasneltest wordt aangeboden voor een scherpe prijs: € 69,50 per test, of allebei voor € 99,50.

Behoefte aan zekerheid? Maak snel een afspraak!


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.