Josh Walet

Daling aantal coronabesmettingen zet door in Alphen aan den Rijn

Het lijkt de goede kant op te gaan met de coronabesmettingen in de gemeente Alphen aan den Rijn. Afgelopen week werden er 33% minder nieuwe besmettingen gemeld dan de week ervoor.

De daling van het aantal nieuwe coronabesmettingen zet door in Alphen aan den Rijn. Waar er vorige week nog 958 nieuwe besmettingen werden gemeld, lag dit aantal afgelopen week 33% lager. GGD Hollands Midden meldde in totaal 645 nieuwe besmettingen in Alphen aan den Rijn.

Er werden vorige week 6 inwoners uit Alphen aan den Rijn in het ziekenhuis opgenomen, ten opzichte van 3 ziekenhuisopnamen afgelopen week. Er zijn afgelopen week geen sterfgevallen door corona gemeld in onze gemeente. Hoeveel testen er zijn afgenomen is niet bekend, aangezien deze cijfers niet bijgewerkt kunnen worden door een storing van het landelijk coronadashboard.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.