Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn

Dankzij Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Neverland een geweldige vakantie

Voor de achtste keer heeft Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn het mogelijk gemaakt dat kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar een heerlijke week konden beleven op zomervakantiekamp Neverland.

Stichting Neverland organiseert zomervakantiekampen voor kinderen die vanwege hun thuissituatie niet altijd op vakantie kunnen. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt er samen met de kinderen voor dat het een te gekke week wordt waar het hele jaar op kan worden teruggekeken.

Ook dit jaar gingen er via de Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn meerdere kinderen naar dit zomerkamp. En volgens de voedselbank was het ook dit jaar weer een succes. Op hun Facebookpagina laten zij weten dat alle kinderen zeer enthousiast terug kwamen van hun week zomerkamp.

Enthousiaste verhalen

“Op de terugreis hebben wij al hele enthousiaste verhalen gehoord over hetgeen zij allemaal hebben beleefd. Het weer heeft natuurlijk goed meegewerkt, want wat hebben zij genoten. Watergevechten, een dropping, vossenjacht, hutten bouwen, een spellencircuit en nog veel meer activiteiten. Teveel om allemaal op te noemen.”

Ook gingen de kinderen dit jaar naar de Efteling. Dit was voor veel kinderen het hoogtepunt van hun vakantie. “Zij keken hun ogen uit van alle mooie attracties in speeltuin Kindervreugd. Maar dat was natuurlijk niet alles, ook de hele spannende attracties werden natuurlijk bezocht. Met glimmende ogen van plezier werd verteld waar zij allemaal in gezeten hadden, zoals de Baron, de Python, Droomvlucht en Fata Morgana.”

 “Al met al is het weer een enorm geslaagde vakantie geweest.” Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door verschillende kerken en busbedrijf Arriva Nederland. En natuurlijk alle vrijwilligers.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08. 

Sport vandaag 07:56

Belangrijke overwinning ARC 1

Op het Jan Ory Voetbalcomplex heeft ARC 1 een belangrijke 0-1 overwinning behaald op AFC'34. Uiteindelijk was in minuut 72 Yassin Kaabouni de gevierde man.