De Jozef zoekt nieuwe bewoners

Vanaf half mei heeft Woonforte studio’s te huur in De Jozef. 29 Bewoners stromen door naar een woning in de Laan der Continenten en maken plaats voor nieuwe spoedzoekers.

Het aanmelden voor deze 29 studio’s in De Jozef kan tot 1 mei. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een mail met de uitleg van de procedure.

De Jozef
In de Jozef biedt Woonforte woonruimte aan zogenaamde spoedzoekers. Dit zijn woningzoekenden die snel woonruimte nodig hebben en door een te korte inschrijfduur niet in aanmerking voor een huurwoning komen. Zij krijgen een tijdelijk huurcontract van maximaal twee jaar en behouden hun inschrijftijd voor Huren in Holland Rijnland. Hierdoor zijn zij makkelijker in staat om binnen de twee jaar de overstap naar een andere woning te maken.

Meer informatie over wonen in De Jozef en het aanmeldformulier staat op: www.woonforte.nl/Flexwonen-in-De-Jozef


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!